![]() |
|
hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 Saat 00:51 |
klimayi devreye koyuncami hortumlar sisiyor eger ole ise bence klima motorun makineni baya bir zorluyor klima acinca hararet yukseliyorsa aracinda zorlanma oluyormu klimayi acinca?
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
conanconan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı conanconan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar benim 200 model 406 var lpgli aracımda klima açılınca hararet oluyodu silindir kapak contası dediler yaptırdım,radyatör değiştirdim,termostad değiştirdim,fakat aracımda şu andada hortumlar şişiyo { bu arada tüpün beynide değişti } acil yardımlarınızı bekliyorum başına gelen varmı.
![]() |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) bende alistim klima acinca 90 i hic gecmiyor iyi forumlar.
|
|
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
işte aradığım cevap arkadaşım teşkkürler bugün klima full çalıştı...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
bnm aracimda 90 i biraz geciyor ole aciyor fan :) ayrica klima acik ise fanlar devamli calisir aracin isinmaz bunuda hatirlatmakda fayda var:) iyi forumlar...
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
okadar da hemen bozulmaz arkadasım yapmayın böle gıttıgın yol durdugun yer vs farklıdır.. hergun aynı yerde aynı dakkada mı duruyosun:)) devam hocam devam.. suyunu kontrol et dıye bılırım ama
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
arkadaşlar arabam şehir içi dur kalklarda havada sıcakolunca 90_100 aarası hararet oluyordu bugün yine dur kalk yapmama rağmen 80_90 arasındaydı acaba müşürmü arızalandı??arkadaşlar sanayi yolu gözüktümü yine yoksa??
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |