![]() |
|
Lütfen bir tavsiye ( resimler eklendi ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2012 Saat 02:20 |
|
Nominal(RMS) çıkışlarına bakacak olursan 35 ve 40 w amfi almak sadece ve sadece parayı boşa harcamak ve maaliyet çıkarmak olur. Hiç uğraşma bana kalırsa
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Satın aldığım hoparlörler bunlardı: 13cm: http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10107095 17cm: http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10107098 bunları elden çıkartmaya çalışırsam zarar ederim :) 210 lira vermiştim. amfi ve mid takımı şuan bana min. 500 liraya patlar o da min. rakam :) artık bu tip işlere harcayacak param kalmadı 2milyar masraf ettim ilerisi fazla olur :) sadece küçük bir maliyet ile amfi ilavesiyle ses durumunu merak ettiğim için sormak istedim :) |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ramazan coax(kullandığın) hoparlörlerin RMS ölçülerini bilmemiz lazım . Bunlar amfi kullanmada önemlidir. Teybin 50w çıkış veriyor 50w ile alt seviye mid takımı bile besleyebilirsin. 50w çıkışın varken 40-60 w rms isteyen bir hoparlöre heleki orta seviyede müzik dinleyen biri için ihtiyaç duyulmaz. Zaten pek bi fark hissetmezsin. İşi geliştirmek istiyorsan coaxları elden çıkarıp orta seviye bir mid takımı ve amfi alman lazım. |
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
fotolar için çok sağol arkadaşım
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
bu mid ya da kompenant neyse :) sanırım amfi ile beraber bağlanması gerekiyor. ama kompenant hoparlör alamam çünkü pioneer ları yeni aldım :)
peki sadece amfi bağlasak pioneer 13 ve 17cm lik kolonlara, ne kadar faydası olur ? |
||
|
||
![]() |
||
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
burda hep mid diyoruz :)benım tavsiyem JBL yeterli sesi alabiliyoruz ve en cok satılan marka bizim dükyanda.. |
||
/// PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE
0554 600 1993 |
||
![]() |
||
|
İlk olarak bu şekilde monte etmiştim, fakat sesi çok açınca bağlı olduğu yer saç olduğu için zıngırdama yapıyor. o yüzden 2. resimdeki gibi yatay koydum. ![]() Şuanda bu şekilde duruyor. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Fotoları çektim fakat hem arabanın yarım kalan işleri hem de kendim işlerimden bir türlü fırsat bulamadım. fotoları iş yerinde bilgisayara attım, bugün hemen ilk iş yüklüyorum.. |
||
|
||
![]() |
||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|
bende bu vibe dan satın almayı dusunuyorum, bagajda monte edilmiş hali ile ilgili fotoları paylaşacaktınız, unuttunuz sanırım, ilgi ile bekliyorum .
|
||
206+ hdi
|
||
![]() |
||
|
onları teyp girişinden amfi ye verdik. amfiyi bağlamada önce iki türlü de denedik, amfiye bağlayınca sanki daha düzgün çalıyor gibi geldi. ondan amfiye bağladık |
||
![]() |
||
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
kapı içi hoperlorleri besleme sistemi hala ana ünite (teyp) midir? yoksa onları da mı bass anfisi ne bağladınız?
|
||
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
||
![]() |
||
|
bu şuan içime sindi gerçekten. tekrardan çok çok teşekkürler allah razı olsun. bagajın fotosunu koyacağım buraya :) hiç amfi falan daha koymaya gerek yok :) ama arka koltuğun arka tenekesiyle bagajın alt kısmına sıfıra sıfır montelemiştim, çok ısınıyor o yüzden biraz daha yukarı monte edeceğim halıyı falan yakmasın.. |
||
![]() |
||
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aslen istanbulluyum ama 6 senedır ızmırdeyım. burda mıd dıye tabır ettıgımız kolonlara kompenand dıyolar baya olmustu mıd kelımesını duymayalı :) tavsıye edıcegın mıd markası ? |
||
![]() |
||
|
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Kaliteli bir ses alacağınızdan eminim.Sizi üzmeyecektir .
İlerleyen zamanda orta seviye bir anfi ve 2 mmid takımı da sürerseniz kapılara tadından yenmez güle güle kullanın. |
||
![]() |
||
|
http://www.profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-LITEAIRCU8-V1-LITE-AIR-OptiSound-20-cm-8veampquot-Aktif-Subwoofer-300-W-RMS-900-W-PEAK-pmu1109.html
bugün geldi ve kurduk. üzerinden çıkan kendi kablolarını kullandık. vibe 4 ga kablo kiti de almıştım ama elektrikçi gerek yok dedi. üzerinden çıkan kablolarının soketleri falan hepsi kurulu gerek yok dedi. arka koltukların bagaja bakan kısmına monteledik. ne bir tek kablo görünüyor ne de yer kaplıyor on numara oldu. ön kapılarda 17cm pioneer arka kapılarda 13cm pioneer hoparlör. sonuç: orda düzey ses ve bas isteyenler için mükemmel çözüm.. tam istediğim gibi +++ öncelikle bu tavsiyeyi veren ALİCİLİK'e çok teşekkürler. ++ allah razı olsun.. -- Bagajda yerim gitmesin, orda düzey sağlıklı bir ses istiyorum diyorsanız slim bass kullanın derim. fotoları da eklicem en kısa sürede. |
||
![]() |
||
|
http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/cadence-8g-1200w-kablo-kiti-sigortasi-icinde-60625248
bir arkadaşım bu kablo setini kullanmış ve sorun yaşamamıştı ama sadece amfisi vardı woofer yoktu. bana hem güvenlik bakımından sıkıntı çıkartmayacak hem de iyi ses performansı verecek bir kablo seçeneği olur mu? bir de vibenin kendi kitleri var: bu 4ga olan: http://profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-VSAWK4-ANFI-KABLO-KITI-pmu285.html bu da 8ga: http://profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-VSAWK8-ANFI-KABLO-KITI-pmu284.html acaba benim vibe aktif basın içinde bunlardan mı geliyor? Düzenleyen yenice - 01 Ağustos 2012 Saat 03:26 |
||
![]() |
||
|
cd çalarım tam marka ve modeli: http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85460 sanırım var özelliklerinde Maksimum sistem genişletilebilirliği için 1 x 2V ön amfi çıkışı - amfi, subwoofer ve hoparlörler ekleyin diye bir yazı var. bahsettiğiniz kablo 2 gauge olan kablodan almama gerek yok mu?
şimdi üzerinde gelen kabloyu kullansam güvenlik durumu ve ses performansı nasıl olur? ya da bana şu kablodan alın diye bir tavsiye verseniz güvenlik durumu ve ses performansını nasıl etkiler? Düzenleyen yenice - 01 Ağustos 2012 Saat 02:47 |
||
![]() |
||
|
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Pişman olmayacaksın. Bass çok gelirse ayar düğmesi var oradan istediğin gibi ayarlarsın. Teyte Sub için RCA çıkışı var mı ?
Vibe ın kablosu yeterli olur. Ben 700w rms için ucuz bir 8gauge kullandım 30a sigorta ile oda dayanmadı. Bir gün okulda son ses dinlerken müzik kesildi. Baktık teyp çalışıyor anfide tık yok. Ben sigortadan şüphelendim. (Kafada biraz güzeldi) arkadaşlarla baktıkki kutup başından sigortaya kadar 20cm kablo vardı onla beraber sigorta kutusu erimiş. Birbirine girmiş tabi sigorta atmış hemen. Gittik media marktan iki tane 60lık tüp sigorta aldık idareten bağladık ama çok yüklenmedim. O hafta içinde 120tl daha bayılıp @line marka 2 gauge set aldım. İlerde sistemi güçlendirirsem 2000w rms e kadar çıkarım bu kabloyla. Ses kalitesi içnde RCA kabloları çok önemli. Altın uçlu ve bakır oranı yüksek mümkünse silikon kablo tercih ettim. Sİlikon kablo çok kötü kokuyor ama kaliteli ne yapalım. |
||
![]() |
||
|
http://www.profesyonelaudio.com/Urun/VIBE-AUDIO-LITEAIRCU8-V1-LITE-AIR-OptiSound-20-cm-8veampquot-Aktif-Subwoofer-300-W-RMS-900-W-PEAK-pmu1109.html bunu aldım. kablo olayı nasıl bilgi verir misin? daha önce sorun yaşamıştım yakıyordum demiştiniz. nasıl kablo kullanmam gerekiyor? ürünün üzerinde gelen kablolar sakat mı? amfi de içinde olduğundan dolayı nasıl bir kablo almamız gerekiyor? |
||
![]() |
||
|
ramazan ve iş yoğunluğu gözden kaçmış kusura bakmayın. 218 tl amfisizmiş
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |