Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
EminÖNAL
MODERATOR
P.T. MODERATÖR
Durum: Aktif Değil
|
Konu: Öylesine İlanım Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 03:45 |
Yerinde bir karar olmuş.Konu kilitlenmiştir.
|
A3
|
|
reality59
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 01:44 |
EminÖNAL Yazdı:
Aslına bakılırsa sahibinden.com gibi sitelere bakıp "araç fiyatları yükselmiş" deyimi bu tür ilanlar vasıtasıyla oluyor.Çünkü çoğu kullanıcı aracının fiyatını belirlerken benzer ilan fiyatlarını baz alıyor, böylelikle siteler hep şişme fiyat ile doluyor.Açıkcası amaç satmak değilse yüksekten ilan açmanında bir anlamı kalmıyor..
|
evet bu yönden düşünmemiştim sonradan aklıma geldiği için bende ilanı yayından kaldırdım hazır moderatör olarak konuya değinmişken bu konuyuda silerseniz forumda kirlilik yaratmasın
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU
|
|
EminÖNAL
MODERATOR
P.T. MODERATÖR
|
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 00:40 |
Aslına bakılırsa sahibinden.com gibi sitelere bakıp "araç fiyatları yükselmiş" deyimi bu tür ilanlar vasıtasıyla oluyor.Çünkü çoğu kullanıcı aracının fiyatını belirlerken benzer ilan fiyatlarını baz alıyor, böylelikle siteler hep şişme fiyat ile doluyor.Açıkcası amaç satmak değilse yüksekten ilan açmanında bir anlamı kalmıyor..
|
A3
|
|
reality59
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 00:22 |
arkadaşlar hepinize hak veriyorum :) amacım zaten aracı satmak değil (Sert çıktığımı düşünmeyin sakın), başlıktada belirttiğim gibi öylesine koyduğum bir ilan ;) yorumlarınızda hepiniz haklısınız ve evet piyasadan haberim var habersiz değilim ama aramızda üşengeç insanlar var heralde yazdığım cümleyi tam anlamı ile okumamışlar heralde :) öylesine koyduğum ilan diye siz değerli forum üyelerine belirtim amacım kimseyi kazıklamak ya da ticaret yapmak değil ticaret yapıcak olsam aracın bakımlarını yaptırır vergilerini ödeyip ve son olarak üstüme almazdım araç boşta dururdu ticaret yapan çoğu kişi araçı üzerine almazlar ellerinde de maksimum 1-2 hafta tutarlar bir aracı sonra tekrar satarlar dediğiniz gibi haklısınız yorumlarınızda fakat araçın tramer kayıtları yok ve araç tam olarak kazalı sayılmaz ama sonuçta bir vuruk olduğundan dolayı kazalı diye geçiyor bu işin kuralı da bu dışarıdan bakıldığından anlaşılması çok zor bir durum araçın tramer kaydıda yok ben derim kazasız 0 araç diye kimsede anlamaz (işini bilen ustalar hariç ;) )
|
|
|
toGah
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 23:58 |
:) kimsenin aracı hakkında fiyat eleştrisi yapmak yanlış, herkesin malı kimseyi alakadar etmez.
|
2004 - 307 1.6 Technoplus
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 23:43 |
Tabi herkesin aracının kendine göre bir ederi vardır.Ama piyasa şartlarını da unutmamak gerekir.
|
|
sezar206
3. Vites
18 - Haziran - 1984
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 23:39 |
Hayırlı satışlar kardeşim ama işin açığı o paraya biraz zor satarsın kazasızları 18 - 19 civarı ediyor diye biliyorum ben Gerçekten satmaya niyetlenirsen fiyatı biraz düşür öyle ilan ver yoksa döner durur nette. İşin açığı bu O parayı blki bi gariban farkında olmadan verir sana ama alan adama da yazık sonuçta ben olsam acırım :)
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı Atiker lpg
|
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 23:26 |
Arkadaşlar,aracını satan veya satma niyeti olan arkadaşların istedikleri fiyatlara niçin yorum yapiyorsunuz? Hayirli satislar demek duser bizlere. Isteyen istedigi fiyati ceker ve satar. Mal,alicisina satilir diye bir soz vardir.herkesin arabasi kendine gore kiymetli.
|
|
Serkan
5. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 22:53 |
|
|
ginger
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 18:07 |
Ayni aracin 90.000 de olani bende var yine aynisi gibi bayandan ve su anda yetkili servisinde 90,000 bakiminda 20.000tl verip elimi opene veririm Sora gider sifirini alirim :ppp
|
|
simurg
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 13:03 |
kazalı araca 21500 ha? sıfırı 23 500 zaten usta sen naaaptın
|
|
reality59
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 01:01 |
2004 Model Dizel Sorunsuz Araç. Araçta bir kaç parça boya vardır. Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor. Bir kaç parça değişeni var. sağ ön taraftan motorsiklet çarpması sonucu aks değişimi ve sağ ön çamurluk değişimi olmuştur. Çamurluk değişirken boyaya girdiği için hazır boya değmişkKesen yan cıtaları ve tampon korumalarınıda araç rengine göre boyattırdım.
Araç 131.000 KM olmaktadır.
Son Bakım Bilgileri; 130.000 KM'de yapılmıştır. Yağ,Mazot,Hava, Polen Filtereleri ve Yağsı Değişmiştir.
Herhangi bir sorunu yoktur. Araçı hafta içi saat 18:30'dan sonra görmeniz mümkündür. Çalışıyor olduğumdan dolayı araçı detaylı olarak göremezsiniz. Ama araç kapının önünde duruyor gün içerisinde gelip araçın dış aksamına bakabilirsiniz.
Araç Başında pazarlık yapılabilir.
araçta ek olarak Navitec NX-212 F Double din navigasyon özellikli teyp bulunmaktadır, geri görüş kamerası var, aracın standartında ön tarafta sis yoktur, ancak yapılan devre ile arka sisleri yaktığınız zaman farların içerisinde bulunan sis lambaları yanmaktadır. orjinal teyp'i elimde mevcuttur isteyen olursa double din teypi çıkartıp yerine orjinalini takabilirim (Fiyat 750 TL düşer.)
Araçı satma sebebim ise; ailevi problemlerden kaynaklanmaktadır.
ayrıntıları bunlardı fakat araçı satmaktan vazgeçtim biraz daha sabredip 2 hafta içerisinde lastikleri yenileyip çelik jant alacağım ve bir kaç modifiye ile kullanmaya devam edeceğim asıl satma sebebim ise gece araba ile çok geziyordum ailemde eve geç geldiğim için kızıyordu (halen kızıyor anahtara el koydular :D ) ancak biraz sabır ile en kısa zamanda araçı ailemden geri alacağım :D o yüzden satmaktan vazgeçtim aracı 21.03.2012 tarihinde tekirdağ'dan bayandan aldım araçı gerçekten bayan kullanmış viteste anormallik var, onu düzelttireceğim ilanın fiyatı :21.500 TL bu fiyata alıcı bulmak çok zor ( başlıktada belirttiğim gibi öylesine koyduğum bir ilandı.)
|
|
|
toGah
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 21:44 |
hea ilan kalkmış, kaç para bu araç
|
2004 - 307 1.6 Technoplus
|
|
Kutayy
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 13:38 |
İlan yayından kalkmış hocam
|
|
reality59
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2012 Saat 19:55 |
Selamunaleyküm Hayırlı Ramazanlar, öylesine koydum araçımı alıcısı çıkarsa veriririm çıkmazsada olur sorun değil 1.5 ay sonra okullar başlayacak ve araçla okula gideceğim için benim açımdan bir sıkıntı olmayacak o yüzden satış konusunda rahatım olursa olur olmazsa olmaz tarzında aracımdan memnunum yani o konuda sıkıntı yok alan olursa alıcısına hayırlı olması dileği ile hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar kendinize dikkat edin oruç çok vuruyo herkes sinirli bugünlerde araç kullanırken lütfen eskisinden daha dikkatli davranmanız dileği ile hayırlı ramazanlar :)
|
|
|