![]() |
|
Arızaaa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2012 Saat 19:40 |
tahminler doğruymuş bugün direksiyon hidroliğe baktım alttan kaçırıyo hafif hafif. masraf ne çıkar acaba ?
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun dostum aslında direksiyonu sağa yada sola tam kırmak sonuna kadar yani hiçde iyi bişey değil.hidrolikten yapar diye biliyorum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kaportacınıza gidin belli olmayacak şekilde rütuş yaparlar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
eyw onada bakiyim. bide bi sıkıntı daha var geçenlerde uzun yoldan gelirken daş yedim kaputa çöküklük yok ama arabanın boyasında baş parmagım kadar açılma var rutuş yaptırsam çok sırıtır gibime geliyo başka ne yaptırılabilirim
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Soğutma suyu seviyesini de kontrol edin ondan da yapar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
peki teşekkürler saol.
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Muhtemelen hidrolik seviyesindendir. Baska bir yerden de olabilir ama siz once seviyeyi bir kontrol edin. Diger ihtimalleri sonra dusunuruz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
valla hiç bakmadım bakiyim yarın ama benim direksiyonda'da bi anormallik var gibi zaten .başka biyerden olabilirmi peki
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Direksiyon hidroligi seviyesini kontrol ettiniz mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Mrb arkadaşlar herkeze hayırlı ramazanlar. araçta Tam sol yaparak genişten döndüğümde did did did die 3 kere ses gelip stop ışığı yanıp sönüyo nasıl bi sıkıntıdır anlayamadım gelen ses benzin bitmeye yakın uyarı verio o sesin aynısı.daha once böle bişey yasamış arkadaş varsa yada fikirleri olan paylaşırsa çok sevinirim
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |