|
karbon kaplama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serky54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: 54 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2015 Saat 08:37 |
eve arkadaşlar bende 206 ımdaki yan kapı ve sac kaplamaları karbon ile değiştirdim çok güzel oldu 2 kişi rahatlıkla yapılabilir, kapı fitillerini söküp yukarıdan aşağıya işlem yaparak ilerlemek daha kolay.
|
|
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sağ olun teşekkürler
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üye araçlarında aracımın fotoları mevcut dostum..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 no oluyo bende kullanıyorum carbonlu sekılde
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
bende yapacagım peki görüntü nasıl aracınızın fotoları varsa yükleyebilir misiniz ?
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
ben yapıyorum sıkıntıda olmadı bugune dek..kendı aracımdada var ancak sağlam ve iyi malzeme olması gerek..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
muratozhal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
Merhaba arkadaşlar 2005 model x-desing 206 aracım var. Kapının dış tarafında camın arkadasında bulun direklerdeki siyah şey her neyse adını bilmiyorum sıcak vurdukça atmaya basladı orayı karbon kaplasam nasıl olur sizce ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |