![]() |
|
206 ön sis farları yanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2012 Saat 14:43 |
Rica ederim kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verdiğiniz detaylı bilgi için çok teşekkür ederim.bu bilgiler işimi görür
![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Ön Sis Farlı BSM ![]() Ön Sis Farsız BSM ![]() ![]() ![]() Düzenleyen MemoTech - 18 Temmuz 2012 Saat 15:44 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ön sis farının sigortası motor içi sigorta tablasında (BSM) de oraya baktınız mı? 10 yada 15 Amperlik iki tane kırmızı sigorta vardı alt alta küçük sigortaydı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
geçende gece seyrederken sis farlarını açtığımda ön sis farlarının yanmadığını farkettim.önceden hiç bir sorun yoktu.aracımın kornası çalmadığı için sigortasını değiştirtmiştim ve düzelmişti.bu işlem yapıldıktan sonra sis farları yanmamaya başladı.öncesinde bir sorun yoktu.dün elektrikçiye götürdüm aracımı,sis farının sigortasını tespit edemedi,daha sonra gel bi ara bakalım dedi ve öyle kaldı.sizce sorun neyden kaynaklanabilir?bu arada arka sis farının yandığını belirteyim.
|
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |