|
|
plakam düştü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
xpyhre
2. Vites
11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: plakam düştüGönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 23:08 |
|
plakanin çiftini 20 tl ye bastirmiştim. tescil şubesinden bir kağit veriyolar onunla şöförler odasina gidiyosun 2 saat sonra alirsin. plakanı
Düzenleyen xpyhre - 12 Temmuz 2012 Saat 23:22 |
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
mabolla
1. Vites
11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 21:06 |
|
trafik tescilden bir kağıtla beraber şoförler odasına gidiyorsunuz,tek plaka arkadaşın dediği 20-25 lira civarı olması lazım ben en son yaptırdığımda 20 Tl idi.benim plakam çalınmıştı ben karakola gidip tutanak da tutturmuştum.
|
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 20:17 |
|
Bağlı olduğunuz trafik tescile gidin ordan bi kağıt veriyolar onunla birlikte plakanızı yazdırıyorsunuz fiyat konusunda bi bilgim yok ama 20-25 falandır tahminen
|
|
![]() |
|
dsonat
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2012 Saat 20:08 |
|
merhaba,
arka plakam düşmüş baktım ettim ama bulamadım,plaka çıkarma prosedürü nedir? masrafı nedir? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||