![]() |
|
3008 lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2017 Saat 17:30 |
Arkadaşlar bugün tekrar firma ile görüştüm. Performans kaybı hissdeilmeyecek oranda olduğunu belirttiler. Eğer firmanın belirttiği gibi %30 ile 35 oranında tasarruf olursa oldukça ekonomik değerler ortaya çıkıyor. Bunula ilgili bir tablo hazırladım. Tabi ki bu değerler sadece benzin tasarrufu olarak hesplandı. ![]() ![]() ![]() |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 1.6 THP için Antalya' da bir firma ile görüştüm (prins lpg). Benden motor nosunu istediler. 1 saat sonra arayarak aracıma uyumlu olduğunu belirttiler.
Araç yine benzin kullanmaya devam edeceğini, soğutma işlemini benzin ile yapacağını, %30 benzin kullanımı olacağını, %40 yakında yakıt ekonomisi olacağını belirttiler. Ama performans ile ilgili net bir şey söylemediler. Benimde hala aklımda LPG taktırsam mı sorusu var.
Düzenleyen Viruse - 21 Ağustos 2017 Saat 12:25 |
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ankara abc pejoyu ara benım arac hep oraya gıdıo bır cok pejo goruorum lpg donusumu yapıyolar orda brc takıolar
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birde teleflex ile gorusun. |
|
![]() |
|
fatihyigit ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2012 Konum: maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihyigit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz önce viallenin adana ve ankara servisleriyle görüştüm şu an vialle firmasıyla sıkıntı yaşandığını ve takamadıklarını söylediler başka marka biliyormusunuz..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Turkiye'de yasayan arkadaslar yardimci olacaklardir ancak cok fazla kullanicisinin simdilik oldugunu dusunmuyorum o yuzden cevap bulmakta zorlanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
fatihyigit ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2012 Konum: maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihyigit
tşk ederim ... acaba türkiyede kullanan bildiğiniz varmı...
|
|
![]() |
|
Hollanda'da LPG takilan ve taxi amacli kullanilan 3008'ler biliyorum. Sorundan hic bahsetmediler. Kullanilan LPG ise Vialle LPi.
Düzenleyen koliva - 03 Temmuz 2012 Saat 09:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihyigit
2010-2011 3008 için lpg uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz. motora hasar verirmi acaba yada başka yerlerine. aracın garantisinin gitmesi benim için önemli değil. Düzenleyen sonerkyl - 13 Kasım 2015 Saat 14:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |