![]() |
|
İstanbulda hız sabitleyici takan yer varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2012 Saat 10:16 |
Cok dogru ![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakın arkadaşlar gaz pedalı elektronık olan her araca kablo çekilerek hız sabitleme yapılabilir fakat kablo çekme işlemi sırasında onarılması çok pahalı arızalara sebep olunabilir aracın elektirik tesisat ypısı çok iyi bilinmesi gerekir ki bu onarılması pahalı sonuçları sıfıra indirmez sadece riski azaltır bu mesajı okuyan hız sabitleyici taktırmak isteyen arkadaşlarımız bunları bilerek karar vermeleri gerekir
demenenmiş ve kanıtlanmıştır formumuzda bilgilerize |
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde son çarem kaldırım taşı olacaktı ama sayende kurtardık ![]() |
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
olur tabi neden olmasınki o daha kolay 200 gr kaldırım taşı işini görür
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Turan abi sanırım arkagaşın gaz pedalıda telli, telli gaz pedallarına da olurmu acaba |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
plmaz diye bişe yok fakat çok riskli iş kablo çekmek gerekirse risk çok büyük
|
|
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
hayırlısı olsun müşürden anlamam ama söze itimatımız var;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Hocam büyük ihtimalle olmaz, ama fren müşürüne bak 4 kablo girişi varsa küçük bir ihtimal olabilir. |
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bizim arabaya olmamı o
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim kardeşim... |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar, unutmadan cc kolunu temin edebilmemde çok yardımı dokunan şahin peugeot'dan Murata da çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
hayırlı olsun bütün form arkadaşlarıma elimden gelen yardımı yaparım
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hadi hayirli olsun.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar Turan abinin (istanbullu_3886) büyük yardımları sayesinde bugün aracıma hız sabitleyici kolunu tanıttık, Esenyurt fatih oto sanayi sitesinde ibrahim ustanın muhteşem sabrı sayesinde 4-5 saat uğraş ile tanıtabildik. Avrupa yakasında taktırmak isteyenler ibrahim usta ile irtibata geçebilirler kesinlikle randevu ile gidin tek çalıştığı için her zaman müsait olmayabilir. İletişim bilgileri arabada kaldı sonra paylaşacağım. Burdan kendi arabası gibi sabırla işini gücünü bırakıp 4-5 saat benim için uğraşan Turan Abime (istanbullu_3886) ve sabırla uğraşan ibrahim ustama çok teşekkür ediyorum...
|
|
![]() |
|
Abi numaram 532 764 71 37 bana bi çağrı atarsan, görüşmek isterim seninle... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
selam kardeşim özel mesaj atmışsın fakat eror veriyor açamadım esenyurt fatih oto sanayı sitesinde emre oto ibrahim usta var gidecek olursan ismim turan lastik kaplamacı turan diye ismimi verirsen yardımcı olur yoksa bakmaz
|
|
|
|
![]() |
|
Öyle kardeşim izmit yolu gözüküyor, perşembe sabah 8 de sende olsam açık olurmusun, kolu alıp öyle geçeyim, bu arada motor kapağında sorun yok kağıt sıkıştırmak işe yaradı ![]() |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Abi sana İzmit yolu gözüktü :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Celall arkadaşın eklediği resimdeki gibi ecu modelini seçip, elktriksel yapı diye bir menüye hiç girmedi, hep motor tpinin olduğu yerde uğraştı, çok ısrar ettim netten fotoğrafa bakalım diye zaten ben çektim o fotoğrafları dedi, araçta sıkıntı olmadığına eminim aynı model aynı ecu modeline sahip araca konyada hrmnky nickli arkadaş taktırdı, samsunda da takan usta var, hatta samsundaki ustayı aradım ben u işi yapmak istiyorum bana bi yol göster dedim izmitte beyinci arkadaşı varmış onun yanına git ben ona tarif ederim dedi, perşembe günü bi aksilik olmazsa murat kardeşim (şahin peugeot) sabah erkenden sana uğrayıp kolu alıp izmite gitmeyi düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |