![]() |
|
Modifiyem bitmek üzere(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 Saat 18:04 |
||
En iyisini yapmışsın.Harika olmuş, ellerine sağlık.
Keyifle binmedikten sonra ne yapim arabayı.
|
|||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
asıl ben tşk ederim sizin sayenizde birazda :))) ayrıca sizin desenden olsaydı ondan alıcaktım kısmet bunaymış. sizdeki desenin bir ton koyusu gibi geldi bana. airbagleri de en kısa zamanda açıcam.
|
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güzel desen seçmişsin güle güle kullan... Airbagleri de ihmal etme kesinlikle yerlerini aç. Önce güvenlik:)) Kolay gelsin...
|
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
||
2 metre kumaş için 35 lira ücret istediler bakalım belki kapı kollarına aynı tonda deri kumaş bulursam onu yaptıracam olmadı yine kılıfların kumaşından isterim. kapı kolları sırıtıyor şu an :)))
ayrıca o kumanda düğmelerinin de boyanması gerekiyor. rengi solmuş ve vasat durumda. kapış eşiklerinin olduğu kısımlardaki plastikleri de karbonlamayı düşünüyorum. bu aylık bu kadar yeter :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Airbag'lerin geldiği yeri özellikle çektim. O kısımları kesicek vaktim ve enerjim kalmadı. öğlenden beri uğraştım. Önce sağ ön koltuğu söktüm amacım ön koltukları söküp monte etmekti. ama sağ ön koltuğu sökünce ne airbag ın bağlantı kablosunu sökebildim nede koltuk kenarlarındaki plastik ( cep gibi olan plastiği kastediyorum ) o yüzden geri takma zorunda kaldım. kızakların olduğu vidaları sökmek biraz vakit kaybettirdi. Özetle şu an bu halde gece ve flaş ışığında çekebildim resimleri. Araç baya pis tatil dönüşü içini yıkatamadım. Önce ki kılıflar koltuğun orjinal haliydi. 8 senelik koltuk. baya vahim bir haldeymiş kılıfları takınca farkettim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
Plastik kısımları sökme, plastik kısımlara airbaglere ve emniyet kemerlerine denk gelen yerleri makasla ufacık kes, zorlayarak plastik kısımların kenarlarından geçir, yaptıktan sonra 1-2 resim koyda görelim. kolay gelsin...
|
|||
neverThere
|||
![]() |
|||
||
ayrıca ön koltuklardaki air bag kısımlarını nasıl yaptın ? valla çok yoruldum bıraktım öyle arabayı eve geldim yemek yiycem sonra montaj için biraz daha uğraşıcam.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ürün geldi arka koltukları çok güzel taktım ama ön koltuklar baya bir zorladı. 2-3 saat uğraştım. ama çok güzel oldu. özellikle ön koltukların kenar kısmındaki plastik cepler naptıysam sökemedim.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ürün kargoya verilse ve bir an önce elime ulaşsa çok merak ediyorum. kapı kollarına için 2 metre kumaş için desenli kısma 40 düz kısım için 35 lira istediler bu arada. kapı kolları için kumaşa sizden ek bir ücret aldılar mı ? aldılarsa ne kadar fiyat istediler acaba ?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
||
güzel olmuş koltuklardaki beyaz dikişler sportiflik kazandırmıs sanki biraz
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
tamamdır kardesım sagolasın.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
Çerçeveyi bir tornavida yardımıyla kastırarak çok rahat çıkartabilirsin. Sert davranma dişleri kırarsın.
|
|||
neverThere
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
Sarmalı/dikmeli deri denedim ancak direksiyon çok ince geldi elime, elimi doldursun diye bunu aldım..
|
|||
neverThere
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
topuzu cıkarttım sonra yokda :D sanırım alt tarafda cercevede zorlayarak cıkıyor degılmı.tskler
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
||
Merhaba koltuklar çok şık olmuş yalnız direksiyon kılıfını internette satılan sarmalı kılıflardan alsaydınız daha güzel dururdu bence
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
Kolçak armster marka 307 ye özel arat internetten bulursun fiyatı 150 civarı...
|
|||
neverThere
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
307 ye özel olanlardan sipariş ver. Topuzu çıkarırken önde körük kasnağını sök. Sonra arka koltuğa geç topuzu yukarıya doğru zorla 1-2 denemeden sonra çıkıyor. Topuzun altında beyazımsı bir plastik çıkıyor, onuda penseyle sıkarak çevire çevire yukarıya doğru çekerek çıkar. Beni sağlam terletmişti.
|
|||
neverThere
|||
![]() |
|||
||
peki nasıl cıkardın ben zorladım kenarlardan cıkaramadım sanırım her koruk oluyor degılmı ınternetten sıparıs verdıgım bırde nasıl sokuldugu konusunda yardımcı olurmusun tskler.
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
||
bakalım elime ulaşınca montajı merak ediyorum. kol dayamayı nerden aldınız ? çok şık olmuş.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
||
vites körüğünü ve topuzunu internetten aldım. Takma işini kendim yaptım.Eskisini çıkarmak biraz zorladı...
|
|||
neverThere
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |