![]() |
|
Far Karartma Hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2012 Saat 00:16 |
camın içini spreyleme, benim de yaptığım gibi reflektör yani parlak olan kısmı zımparala orayı spreyle. Bu şekilde 2 hafta kadar önce geçirdim muayeneden, ışık şiddeti düşük çıktı ama hafif kusur.
Arkadaşım kesinlikle camı spreyleme çok itici bir görüntü o bence, kişisel görüşüm tabi |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cam sökülcek iç taraf spreylencek araba biraz yapılı jant karlık ondan bahane bulabilirlermi acaba geciren yokmu hiç muayeneden arkadaslar ...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Merhaba.
Far karartma farın camına mı yapılacak yoksa farın içindeki reflektörün kenarlarına mı yapılacak? Eğer farın içine yapılacaksa sorun olmaz. Muayene işleminde farın ışığının şiddetine bakıyorlar, eğer far camı karartılırsa ışığın şiddeti azalacağı için sorun olur ama farın kenarlarını yaptırınca sorun olmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
ivedik organize sanayide geçirdim merceksiz zenonlarımı far karartmaya bisey diyolarmı onu ögrenmek istyorum
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Far karatma guzel oluyor muayenede sıkıntı olmuyor ama merceksız xenon farlar kalıyor muayenede bılgın olsun.Gidersende akyurttakı muayene ıstasyonuna gıt
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
slm arkadaslar far karartma yapmak istiyorum fakat muayenede bi sorun oluyormu xenon geçiyor merceksiz gecirdim fakat far karartma uygulaması na sorun cıkartıyolarmı bilgisi olan varmı ANKARA...İLGİNİZE TESEKKURLER...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |