![]() |
|
BU QUİCK E NE DİYORSUNUZ.?? ALINIR MI ?????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 18:27 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-orjinal-emsalsiz-95640116/detay
Bu xs de fena ama çok para istiyor |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben beğendim.helal olsun
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ARTHUR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyle-temizini-bulamazsiniz-95610886/detay
Bu adamada diyceksin gel arabanı alıyorum tenhada kafasını gözün yaracaksın ama kurallara aykırı :D |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-tertemiz-206-95582415/detay
Bu araba çok kıyak duruyor adam uydurmuş oturtmuş ama arkalar kampana ve motor 90 bg o işi bozuyor |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cokkk-temiz-kazasiz-belasiz-88129034/pasif-ilan/#classifiedTitle
şu arabaya 18 vermek yazıktır bu arabanın hakkı 16 dır millet abartıyor 16 nın ustune birde pazarlık var . buda aynı fabrika çıkışı araba verilmezki bu para buna ya . http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-fener-bahceli-faremi-satiyorum-91100441/pasif-ilan/#classifiedTitle Bu arabanın hakkıda 14 tür http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-full-orjinal-87752470/pasif-ilan/#classifiedTitle Bu gzel kmside uygun fiyatı 14 yapılır her trlü sadece jant lazım bu arabaya Düzenleyen ARTHUR - 04 Ağustos 2012 Saat 16:49 |
|
![]() |
|
Bende bakıyorum xs yada kuick gözüme çarpanları söyliyeyim sana .
Öncelikle bu araba 18 vermek mantıksız böyle olursa gidip birine dersen 2004 pejo tek kapı benzinliye 18 verdim yüzünede olmasa içinden sövecektir seni ne yaparsan yap bu araba pejo kardeşim bende bakıyorum en kralı 15 binlira eder . Ama sen 12 bine bi kuick alıp kendin eklsen onu bunu 18 bine çıkmaz ve biri sordumu en azından 12 ye aldım böyle masraf ettim dersin :D Ama illada ekiyeceğim bunları dersen 17 ye kapatılabilir bu araç . Xs yi sorma sani dersin gti 2000 ve 2001 bazı modellerde arkalar kampana ve 90 bg işe yaramaz 2002 ve üstüne zaten hiç ellenmemişine 17 16 bin istiyen var . Kuikinde açılır tavanını bulmak mesele zaten sayılı arabalar ayda 3 tane geliyor sahibindene :D xs bol ama dediğim gibi 2002 ve üstü olması şart ama bu arabaların max edeceği 15 binliradır bende baya yoğun araştırıyorum ama 18 bin vermem paraya yazıktır . fiat stilo bak donanım olarak 10 gömlek üstü ama performans yok ikisinin piyasasıda kesat ve stilo görunum olarak çok daha iyi bundan . 16 verdikten sonra bmw 3.16 compact alırım :D Uzun lafı kısası 17 veririm ama param bol olursa şunuda unutma aldığın paraya satamassın . arabanın piyasası yok sıfır bildiğin sıfır tahminimce dünyada kuik gün içinde 3 yada 4 tane satışı gerçekleşiyordur :D belkide daha az |
|
![]() |
|
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
quick yada 2002 ve ustu xs denk gelırse haber verırsenız sevınırım. 3 aydır arac arıyorum ama bulamadım =(((
bide buna bakıyorum ama sunroofu yok bu nasıl sızce.
|
|
olduğu kadar, olmadığı kader...
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
fiyat banada yüksek geldi. o fiyata daha güzel bir araç bulunabilir bence.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
akiloca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
herkese yardımları için tesekkür ederim arkadaslar. Bi aracı tam almaya niyetlendim oda dün kaza yapmış.
Buna sağ arka camurluktan vurmuslar kaçıyım derken buda sol önden vurmuş. Sanırım bana nasip değil xs yada quick =)))
|
|
olduğu kadar, olmadığı kader...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
arkadaş gti dememiş zaten XS yada Quick demiş :) varsa bildiğiniz temiz uygun ilanı paylaşın arkadaşlar bu şekilde yardımcı olabilirsiniz arkadaşa :) kıyaslama yapmanızada gerek yok :)
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
12 bine aldığın GTİ turşudur doğru, lakin biz oraya quicke 20000 tl verilmez babında o paraya gti alırsın yazdık kimsenin kendi arabasını arkadaşa satma niyeti yok, herşeyi boşver şahsen ben kendi aracımı 20000 ede satmam. Saygı bekliyorsan eğer yazdıklarına bakacaksın ve uslubunu kontrol edeceksin, yok gti almak akılsızlıktır gibisinden kelimelerde yazmayacaksın, sen eğer işin yakıtındaysan zaten spor arabalarla ilgili yorum yapman hata 200 hp lere yaklaşan araçların yakıtı bırakta fazla olsun. Kişilerin araç seçimleri tercihtir kimisi az yaksın sağını solunu yaparım tesisat yaparım cıstak cıstak gezerim bana yeter der, kimiside ne yakarsa yaksın ama ok gibide gitsin der, insanların seçimlerine akılsızlık demek terbiyesizliktir. Sitede daha yenisin zamanla hangi konuya ne tarz yorumlar yapacağını öğrenirsin bu konuya yazdıklarını acemiliğine veriyorum. Düzenleyen umutrizaergen - 23 Haziran 2012 Saat 12:46 |
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
amma uzattın kardeş benım senle sorunum yok sen neden uzerıne alındın kı bu benım gorusum ve sende gorusume saygı gostermelısın degıl mı ama bana gore gti 12 bin tl lık bı arac ve turşu. bu benım gorusum. aynı arac sana ferrari gbi geliyor olabilir saygı duymalısın duymalıyız herkesın gorusunue
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Evet uslubun bu ise nasıl konuşacağınıda buradan öğreneceksin. Tekrar ediyorum varsa atarın al getir sana turşumu tatlımı göstereyim :) |
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
VERELİM XS 2000MODEL 135,000DE ANKARA NE İSTİYOSAN VAR DEMEM YETERLİ SANIRIM
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
1. uslubuna dikkat et..!! 2. Burada kimse kimseye bişey gagalamaz aklını başına al 3. Turşu dediğin araca varsa atarın getir sana dumanı yutturayım.----------------- 2 nası konusacagmı senden ogrenecek degılım 3 yaran var sanırım gocunuyorsun !!!! güzel işaret.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
1. uslubuna dikkat et..!! 2. Burada kimse kimseye bişey gagalamaz aklını başına al 3. Turşu dediğin araca varsa atarın getir sana dumanı yutturayım. |
|
![]() |
|
herkes bişi demiş hemen gti al diyorlar gti dedğiniz nedir ki ya 13 bin lira lık aaraç en kralı gti akılsızlıktır galonla içiyor yakıtı alan da bin pişişman yardım edeceğine dogru araca yonlendrecegıne tursu gti ını hemen gazlamak ıstıyor bu sekılde yapmayın arkadaslar dogru bılgı verelım aydınlatalım. gtia 20000 isteyende var 20000 e az daha koyar rcz alırım ıkıncı el biraz gercekcı olalım lutfen yazdıklarım kımsenın zoruna gtmesın kımseyle sorunum da yoktur rahatsız oldum sadece hepınızı sevıyorum saygılar
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
xs alma bence quik bak. hem yılı yüksek hem donanımı. 8 air-bag - yağmur-far sensörü vs. standart. xs de bunlar yok.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sen kac veriyorsun ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |