![]() |
|
307 şık şık ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2012 Saat 23:21 |
maddi imkan idare eder de diyorum az da olsa ilerde problem çıkma ihtimaline karşı servis kendini garantiye almak için değişşelim diyorsa 600 lira boş yere vermeyelim...mesela 2 yıl önce arka egsoz değişecek demişlerdi ama 2yıl olduı ama hala idare ediyor
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel fıyat maddı ımkan varsa hepsını yaptır yaptırmısken
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
orijinal servis yapıyo
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bunu orjınal servısmı yapıyo yoksa ozel servıs felanmı
|
|
|
|
![]() |
|
+
|
|
|
|
![]() |
|
sorun bujilerde değil sübap kadehindenmiş bugun servise bıraktım arabayı usta motoru açmış ve bana telefon etti ve dediği 2 tatensinde bozukluk varmış ve sesi yapanlar bunlar ama dediği diğerleri de çok sağlıklı değil gibi yakında onlarda arıza yapabilir açılmışken 16 sını birden değişbiliriz yada sadece 2 sini değişiriz ses kesilir ama garanti veremem diğerleri de ilerde sorun çıkarabilir şu an triger devirdaim le birlikte 2 sübap fincanı değişimi 1000 lira civarı eğer kalan 14 sübap kadehini de değiştirirsem ekstradan 600 lira daha olacak 2 sini değiş yeter dedim ama kafama takıldı acaba hepsini mi değişsem bi kere yoksa bozulma ihtimali var diye şimdiden 600 lira fazladan verilmez mi?
|
|
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
o enjektörler muhtemelen çift tarafkı bant ile yapıştırılmıştır sök tekrar yapıştırırsın o enjektörlerin orada ne işi var anlamış değilim valla eğer o enjektörleri tam o hizada keçenin oralarda güzel bir boşluk var alabilirsen oraya al benimki o şekilde ve sağlam bir şekilde duruyor zaten bujiden ise gevşek olan bujinin orda yağlanma görürsün sıkarken d,ikkat et kırma kardeş:))
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
peki ben tüpü taktırmadan önce bi defa değişmiştim bujileri ama şimdi tüp takıldı tüpün enjektörleri motor kapağının üstünde aşağıya temsili bi resim koyuyorum bu üstteki parçaları nasıl söküp de motor kapağını çıkarıp bujilere ulaşabilirim acaba
![]() Düzenleyen maestro - 20 Haziran 2012 Saat 00:30 |
|
|
|
![]() |
|
inşallah öyle bişeydir kardeş iyi söyledin bunu bujilere baktırayım bi
|
|
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
KARDEŞ BENDEDE Bİ ARA AYNI SIKINTI VARDI BENİMDE GÖTÜRDÜĞÜM BİR USTA SUBAPTAN DEDİ AMA ÖNCELİKLE BUJİLERİ KONTROL ETTİR BENİM BUJİNİN BİRİSİNDE GEVŞEME VARMIŞ ONDAN DOLAYI OLUR DEDİLER VE KESİLDİ İLK ÖNCE ONLARI KONTROL ETTİR BANA DA İLK GÖSTERDİĞİM USTA MOTOR KAPAĞI AÇILACAK FALAN DİYORDU AMA SORUN BUJİNİN GEVŞEK OLMASINDANMIŞ MEĞER
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
şık şık çıt çıt gibi bi ses fincan deniyormuş sübapların olduğu kısımaymış sorun.dedim sübap ayarında bozulma olabilir ayar yapılsa düzelmez mi? usta bu arabalarda sübap ayarı olmadığını söyledi
|
|
|
|
![]() |
|
şık şık mı şak şak dıye motordan vurma sesımı gelıyo
|
|
|
|
![]() |
|
iyi günler arkadaşlar 3-4 aydır arabamın sesinde bi değişiklik vardı motordan şk şık ses geliyordu dikiş makinesi gibi. bugun özel servise götürdüm usta motoru dinledi, ve sübaplarda sorun olduğunu ve motorun açılması gerektiğini söyledi 16 tane sübap kaçının arızalı olduğu belli değil.. yarı yarıya bozuk olsa sübaplar masraf ne çıkar dedim 800 ü bulur dedi. sorunum şık şık ses gelmesi başka bi sıkıntı yok şimdilik yapılmasa başıma daha büyük işler açar mı? daha önceden karşılaşan veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim şimdiden sağolun.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |