![]() |
|
alınık teyp rafı ve vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2012 Saat 19:06 |
kardeşim doğru düzgün iletişim mi kuruyorsun sanki, çıkma rafa 50 tl dersen kapatırım tabi, öyle esnafa böyle müşteri
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatını beğenmedim derseniz daha iyi olur benim ile iletişim kurdunuz teyp rafına 50 tl dedim çok geldi kapattınız bedavaya arıyorsunuz sanırım |
|
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de vites topuz başı çatladı, antepte kolayca bulacağımı düşünüyıorum :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sponsorlara özel mesaj bile attım ama dönen olmadı malesef
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
forum anasayfasında "sponsorlar" başlığı altındaki yerlere açarsanız konunuzu daha çabuk cevap alırsınız sanırım, doğru yer orasıdır diye düşünüyorum bu tip başlıklar için :)
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
sponsorlar satış yapmıyor artık heralde:)
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
güncel
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
|
2004 model 307 arabamın cd changerını söküp yerine teyp rafı takmayı düşünüyorum,bir de vites topuzu çatladı onu değiştiricem,yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba??
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |