![]() |
|
Şöför kapısı devre dışı kalıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2012 Saat 11:50 |
Evet hocam aynen dediğiniz gibi.Yakın bir zamanda kapılarla ilgili herhangi bir elektrik tesisatlık bir işim olmadı.Kaputun altında klima motoru ile işim olmuştu, acaba onunla ilgili bir şey olabilirmiki? Genede kapıları söküp kablo tesisatına bakıp kontrol edeceğim.
İlginize teşekkür ederim
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun şu mu ;
Siz kapıları kitliyorsunuz . Kapılar kitleniyor. Yalnız şöför kapısının kulbunu kitli halde iken açmaya çalışınca kapı açılıyor. Diğer kapılarda böyle bir durum yok. Eğer sorun bu ise benimde başıma geldi arka kapının içine hat geçirirken yanlış bir kablo kesmişim ve sizdeki gibi kapılar kitleniyor ama ben dışardan o kapıyı açabiliyordum. O kabloyu geri temas ettirince sorun düzeldi. Bence kablo tesisatını bir kontrol edin. |
|
![]() |
|
senol73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Arkadaşlar bir fikri olan yokmu.Boş geçmeyelim garibana bir fikir lütfen:)
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
|
Selam arkadaşlar daha önce böyle bir konu açıldımı bilmiyorum.Eğer açıldıysa ve bende burda tekrar açtıysam konu kirliliği için özür dilerim..
Benim sorunum aracımı kumanda ile kilitledikten sonra tüm kapılar kapanıyor.Şöför kapısı hariç diğer kapılardan açmak istediğim zaman kapılar açılmıyor.ancak şöför kapısından açmak istediğim zaman araç kapıları açılıyor.Aracımda sanki yeni fiestanın reklamı gibi sahibini tanıyor :)ama ben dahil herkesi sahibi sanıyor :) Kumandamın pilinide yeni değiştirmeme rağmen algılama mesafesi çok düşük.. Fikirleriniz ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |