![]() |
|
servıs ısareti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2012 Saat 16:06 |
arabada bı devır sıkıntısı var kıme gostersem panel bozuk olabılır dıyolar araba rolantıda calısırken bı sarsıntı oluyo arabanın ıcınde hıssedıyorum devır cubuguda ınıp kalkıyo boyle bı sıkıntı yassayan varmı
|
|
![]() |
|
ufuk.. ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok saolun hemen denıcem... bı peugeot saglam bı usta bılen onerebılecegınız varmı
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
umarım faydası olacaktır. sanırıım tüm modellerde benzer yönttem var
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
buda görsel anlatım
|
|
![]() |
|
ben 2003 model 307 de sıfırlamıştım nasıl
olduğunu anlatıyım fakat 206 da aynı şekildemi sıfırlanıyor bilmiyorum.
önce anahtarı kontağa tak sonra km sıfırlama düğmesine bas ve basılı tutarken kontağı ikinci konumda aç. ekrana 10 dan geriye sayan saniye çıkacak. sıfırlanana kadar 10 saniye boyunca düğmeye basılı tutarak bekle sonra bi sinyal sesiyle birlikte ekranda 10.000 km yazısı çıkacak ve anahtar işareti silinecek. Kolay gelsin. alıntıdır... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yarim kontak yap, gostergenin onundeki butona basili tut ve diger elinle mars bas. Daha sonra ekranda 10'dan geriye dogru sayim belirecek. Sayim tamamlandiginda resetlenmis olacak.
|
|
![]() |
|
çok basit forumda yöntemi vardı. ama unuttum azcık araştır bulursun sıfırlamak çok basit işlem
google da arasan yine bulursun dur bakayım bulursam yazarım sana
|
|
![]() |
|
herkeze ıı bereketlı haftalar....206 xt aracımdakı paneldekı servıs ve servıse kalan km sayacını nasıl sıler ve sıfırlarım ve ıstanbul avrupa yakasında peugeot anlayan ıı bı tamırcı varmı tavsıye edebılcegınız yardımcı olursanız sevnırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |