![]() |
|
Plaka Değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2008 Saat 11:07 |
|
inş yapıcaz onu bakalım nasip. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk önce kullandığın plakayı il dışına nakilini yapacaksın
daha sonra yenisini almak için başvuru yapacaksın.yaptığın başvuruda istediğin plakayı almak için güzel bir bağış yapacaksın.
varsa tanıdık Polis memurunu gönder bağış %90 indirime tabii tutulabilir.masraf olarak 1000 YTL gözden çıkar...
sonra plakan ile şeklini yapacaksın...
İyi Forumlar :)
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Off ya çok para..
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Gökhan yakışır bence.
|
||
![]() |
||
|
pahalıya maal olur.serhatın dediği gibi ist dışına satıp tekrar geri alman gerekiyor uzun hikaye biraz
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Hiç biri bilemedin s2000
![]() |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
hangi S sahın dogan cooper
![]() |
||
![]() |
||
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
|
gökhan S e alırsın ugrasma
![]() |
||
![]() |
||
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
doğru yaklasık 900 1000 ytl civarı tutuyor
|
||
![]() |
||
|
aradım fiyat baya bi tuzlu geldi tanıdık lazım trafikte lafı gecen o zaman ucuza hallolur
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
arıycanı söylemiştim senden önce arayıp,
ulaşabildin mi? ne dedi? uygun fiyat verdimi?
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
AykutSSS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2008 Konum: İSTANBULLL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
İlk once aracı sehır dısına satıs gostermen gerekıo daha sonra yenı plaka alıcaksın ancak tabı ıstedıgın plakayı almak ıcın baya bı yedırmen gerekebılır.. |
||
![]() |
||
|
plaka degıstırmek ıcın aracı sehır dısı satış gosterıyorsun sonra tekrar ıstanbula gırıs yapıyorsun plakanda ıstedıgın subeden degısıyor...
|
||
![]() |
||
|
sevinirim p.m. atarsan iyi olur
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
ben bilmiyorum ama istersen bi numara verebilirm sana muameleci bir arkadaş seve seve yardımcı olur sana,
|
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
||
|
Plakamı değiştirmek istiyorum. 34 GKN olarak 2 adet boş plaka buldum. yapılması gereken işlemler ve ücretler nelerdir ? Bilenlerden yardım bekliyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |