![]() |
|
206 x-line otm vites yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2012 Saat 20:31 |
Yeni gelen arkadaslarimiz icin soyle bir basligimiz var.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz |
|
![]() |
|
manavgatside ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2012 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manavgatside
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arKadaşlar forma yeni katıldım. 1 yıldır 206 x-line otm kullanıyorum. tüplü memnunum.
benim araçta şöyle bir sorunu var. eğer ışıklar açıksa vitesler değişebiliyor. yani frene basmadan vitesi p den d ye alabiliyorum. ışık kapalı ise frene basınca değişebiliyor. yoksa değişmiyor. dediğiniz ışıklarda yanmıyor. marşa basmadan once sadece p gözüküyor. ayrıca cok nadir olmakla birlikte bazen - işareti cıkıyor sağa cekip N ye alıp tekrar D ye alıyorum. ne zaman oluyor derseniz yüksek devirde vites attığımda oluyor. hızlı kalkış ve ani frenlerde oluyor. birde ateşleme bobini değiştridik. araç benzinde iken cok hafif bir cızırtı var . tüpde bu ses yok. aracım 65 000 de. bu yazdıklarım problemi ne olabilir sizce
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |