|
kötü görüntü düzeldi. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2012 Saat 07:31 |
aynı ürünü alın aslında 2 metrekare çok fazla oluyor ama fazladan bulunsun yanlış kesebilirsin fazlası dursun başka yerlerde kullanabilirsin.
siz yapmaya başlayın yine yardımcı olmaya çalışırım hertürlü.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki deniycez o zaman :) sizin verdiğiniz üründen sipariş vericem bende..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapı direklerindeki dediğin lastikler sanırım kapı fitillerinden bahsediyorsun
sondan 2. resimde görünüyor cok basit bir şekilde fitilleri çıkardım folyoyu kapladım
fitilleri geri yerine taktım.
çok basit.
böyle bi sorununuz varsa mutlaka yaparsınız
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki uygulaması kolaymı? mesela kapı direklerindeki plastiklerin içine girmesi falan lazm sen nasıil yaptn |
|
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ürünü gittigidiyordan aldım.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
serkan206
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ihtiyacı olan faydalana bilir arkadaşlar, fiyat uygun geldi...
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zemini çok iyi temizledim yapıştıracagım yere göre kestim içinde gelen aparatla hava kalmıyacak şekilde yapıştırdım.falçatayla fazlalıkları kestim bukadar..
carbon almak istersen aldığım satıcıyı önerebilirim.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
falan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki nasil ve neyle yaptiğini anlatirmisin? bendede ayni sorunm canimi çok sikiyor..
|
|
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet cok iyi oluyor carbonla
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
yigiteroglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
|
Benim aractada bu tarz bir sorun vardi carbonla kapladim kapi kollari citalar ve ayna kapaklarida dahil olmak uzere
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok sagolun
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eskisinden daha mi iyi olmus ne Elinize saglik.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
www.gngtasarim.com
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sök gitsin be dostumn ugrasma
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı kötü görüntü bende de var önce sökcem komple bakalım güzel durmazsa da mat siyah alıp kaplıycam, ama sorun şu ki dayanıklı olur mu bu şekilde
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah bi kaç yere sorayım bakayım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
mehmet6667
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
|
kardeş benim araçtada aynısı olmuştu film çeken yere git aynısını orjinali gibi yapıyorlar 10 tl ye yaptılar benimkini.. mat renk orjinalinin aynısını ısıtıp yapıştırıyolar.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ok sagolasın bi bakayım araştırayım bende tam adını bilmiyordum.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |