|
piranha encore kumanda kolu bağlantısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
insufferable
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 23:06 |
arkadaşlar bi ricam olacak buradan encore kullanıcısı arkadaşlar bana cihaz navigasyon haritasını atabilirmi ben güncelleme yapayım derken yedek almamıştım silindi hata alıyorum açamıyorum artık navigasyonu. bi yardımcı olurmusunuz :/
|
|
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
|
byforget
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AYNI TEYPTEN BENDE ALDIM RESİM VEYA DAHA DETAYLI ANLATABİLİRMİSİNİZ TŞKÜRLER
|
|
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SLM KARDEŞ MSJ YENİ GÖRDÜM ARACI GİREDSUNDAN ALMIŞTIM GİRESUNLU DEĞİLİM ERZURUMDA GÖREV YAPIYORUM ARACIMI GEÇEN HAFTA SATTIM:) BAĞLANTININ NASIL YAPILDIĞINI ÜST KISIMDA MSJ DA AÇIKLADIM EĞER O KISIMDA SIKINTI VARSA TEKRAR MSJ AT YARDIMCI OLURUM
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
nebituran
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nebituran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
üstadım sen giresundasın herhalde. bende ordu ünyedeyim şu kol olayını aktif edemrfim bana yardımcı olurmusun. şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen nebituran - 29 Eylül 2012 Saat 16:03 |
|
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cihaz fiyatına göre donanımlı parasının hakkını veriyor açıkcası
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burdaki linkten inceleyebilirsin http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23216&title=tamamen-kendİ-yaptiim-307me-uygulamalar-İnceleyİn
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm modifiye ve tuning kısmında TAMAMEN 307 ME KENDİ UYGULAMALARIM DİYE BAŞLIKTA resimleri mevcut çerçevesini de kendim çıtadan yapıp karbon ile kapladım bak beğenirsen yardımcı olurum gene..
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aracın bi resmini çekip koyabilirmisiniz o teyp nasıl oluyor bizim araçlara bende almak istiyorum aynı teypten ama emin değilim oraya tam uyup uymaycağında_
|
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla elinize sağlık. Ben sadece sistemi öğrenmek istedim. Direnç kam ohm luk kullandınız ?
Birde bilmediğim için soruyorum belirttiğiniz cihazın remote girişi ne şekilde ? |
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kolu söktüğümüz zaman karşımıza kol üzerinden bir soket çıkıyo bu soket üzerindeki yanlış hatırlamıyorsam sağdan 3 kısım hepsi için eksi oluyor yani avometrenin bir ucunu o kısma diğer ucunuda diğer girişlere teker teker denediğimizde butonlara sırası ile bastığımızda zaten devreyi tamamladığını görebiliyoruz elektronik bilgi varsa kolay yoksa zaten gene biraz kafa yorarak bulunuyor..
o soket uclarına sırasıyla 60 cm uzunluğunda ince telleri lehimliyoruz daha sonra delikli bakır pilaketler vardır onun üzerine farklı değerlerdeki 6 adet direnci(kaç tuş varsa o kadar direnç ben çevirmeli tuşuda kullanmak için kol üzrinde zaten 6 adet fonksiyon var hepsini aktif edebilmek için 6 adet direnç kullandım)kablo uçlarını bu dirençlerin her birine bir kablo olacak şekilde lehimliyoruz dirençlerin diğer uçları ise hepsi birbirine bağlı olacak devreyi bu şekilde yaptık daha sonra kol uzerinde belirlediğimiz eksi ucu cihazın bağlı olduğu şase kablosuna dirençlerin diğer birleştirdiğimiz ucuda yönetim kablosu yazan cihaz üzerinde bu kablo bağlıyoruz daha sonra cihazın tuş atama kısmına girip hangi tuşa hangi görevi atayacak isek o tuşa 3 sn basınca hafızaya alıyor ve sorunsuz bir şekilde devre çalışıyor toplam maliyet 1 tl başka birşey değil eğer bu cihazı kullanıpta ayrıca çerçeve sorunu yaşıyorsanız onun da alternatifi var bence orjinali yanında halt etmiş 1 cm kalınlığında çam çıta kestirip birbirine yapıştırıp zımpara ile oval kısımlarında şeklini verip sonra siyah karbon folyo ile kapladınmı on numara bir sistem oluyor
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba,
Elinize sağlık biraz açar mısınız nasıl yaptınız ? |
|
alp2525
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
piranha encore 7 cihazını kullanıpta direksiyon kumandası aktif edemeyenlere konu hakkında yardımcı olabilirim kendim kullandığım 6 adet direnç ile sorunu hallettim sorunsuz bir şekilde kontrolu sağladım..
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |