![]() |
|
Oğlum Bak Git :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 Saat 11:26 |
Bu ulkede yasamak bır dert calısmak bır dert valla
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çocukta suç yok anasında babasında bide adama dava açmışlar nasıl aileler var oğlumu düzelteyim diyeceklerine hadi o çocuk cahil ailesi nasıl şikayetçi olmuş bu videodan sonra yazık
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Çocuk baya kasınıyor.Ayrıca cocugun kafaya 12 adet dıkıs atılmış
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Böyle cocuklara ayar oluyorum. Saygı denen birşey kalmamiş, adam ekmek derdinde, o cocuğa vurmak kolay, ama adam bunu 100 kere düşünmüştür. Vurmak veya vurmamak için, adam cığrindan cıkmiş sonunda, hak etmiş. 17 yaşinda cocuk artisleniyor, birde yaşli başli adama. yazıklar olsun böyle gençlik olacağina hiç olmasin daha iyi.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
bugün haberlerde dinlediğim kadarıyla çocuğun kafasına 12 dikiş atılmış :)
hakettim diyo ama çocuk, başta o bana vurmuştu ama ben diklettim üstüne gittim diye kabul ediyo hakettiğini ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
yalnız çocuk nasıl kaçıyorr heeeeehh işte öyle olur :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bu komik birazda saygisizlik
olayin asli o copcu abimiz kekemeymis cocuklarda kufurle falan dalga geciyorlarmis buda bir tokat patlatmis cocuga cocuk kemere sarilmis vursana vursana gibisinden sonrasi belli haketmis ama yazik saygi denen bisey yok!
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |