|
Gaz Kelebegi temizleme yardim:( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 21:59 |
cok garip ben bugun tum aksamlari tekrar kurdum arac gayet guzel calisiyor ben injectionlara kadar sokmusdum bogaz kelebegi vs le temizledim bugun kurdum hersey suan hayet normal sizin siktiklariniz ecu ya gitmis olmasin:S???
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sıkıntı bendede vardı temizlettim düzelmedi,hararet müşürünü değiştirdim düzelmedi, falan filan en son gaz kelebeğinin çıkmasını rolanti motoruyla beraber temin ettim 220 tl sıkıntı bitti..
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok kardeş söktükten sonra adaptasyon falan gerekir dediler parçalamadan araç üzerinde balata spreyi ile önünü iyice temizledim, gaz telini çekip arkasını da ulaşabildiğim kadar temizledim. ama dediğim gibi rolant iyice dengesizleşti genelde 1300 devirde falan çalışmaya başladı vs, eski sorunlardan daha da fazlası oluştu yani |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen gaz kelebegini parcaladinmi kardesim? yoksa butunmu temizledin?
|
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yaptım o hatayı sen yapma, git 40-50 ver temizlet, ben kendim temizledim, eski rolanti sorunumdan daha da fazla şu anki rolanti sorunu, düzeltmedi daha da fena yaptı anlıycağın, ben çarşamba götürüp gaz maz ayarı vs komple ne istiyolarsa verip yaptırcam
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslarim iyi forumlar benim 306 nin gaz kelebegi kirlenmis durumda ve rolanti sorunu bas gostemeye basladi 1000 devirde dusup hafifce kalkiyor...
kelebekle manifort u sokdum fakat yanlis bir uygulama yapmak istemiyorum temizleme seklini siz tecrubeli arkadaslarimin yardimiyla yapacagim... 2.0 16v makine 1.8 lerin manifort una benzer simdiden resimli anlatim warsa onceden acilmis konu yardimlarinizi bekliyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |