![]() |
|
206 RC almak istiyorum... Yardım lütfen! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 17:22 |
ESP BİLE YETER
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
esp 50 km üzerinde devreye girer virajlara gözü kapalı dalabilirsiniz dersem anlayın ne demek istediğimi kendi 307 aracımda var
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam
Güzel araç. Temizi az kaldı gibi.. ESP kalitesi derken off yapınca belirli bir hızdan sonra devreye giriyor diye biliyorum. Yakıt tüketimine gelince şehir içi kullanmam dersen makul fazla yakmaz karmada 8-9 LT yakarsın
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Burak_Alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak_Alp
Yol tutuşunu, ESP sisteminin kalitesini de çok merak ediyorum...
Düzenleyen Burak_Alp - 15 Mayıs 2012 Saat 06:44 |
|
![]() |
|
Burak_Alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Burak_Alp
Selamunaleyküm kardeşlerim... 206 RC almak istiyorum... Ve bu işlerde daha çok yeniyim... Hiç bişey bilmiyorum desem yeridir.
206 RC almak için sebeplerim ise şunlar: (Bunların hepsi benim için son derece önemlidir.) - Aracın iç-dış tasarımı beni tahrik ediyor. - Araçta ESP var. - Araç fabrika çıkışlı 180 hp. - Yarış koltukları var. - 8 hava yastığı, dijital klima vs. var. - ... Sizden isteğim; bilmem gereken bişeyler var mı? Bu araç alınır mı? (5-6 sene gibi bi süre zarfı boyunca kullanacağım.) Yakıt tüketimi nasıldır? Piyasada iyi bi araç bulmak mümkün mü? Peugeot arabası alınmaz diyor çevrem. Bazı sorunları sıkıntıları var diyorlar. Uzak durmak lazım diyorlar. Ama ben araca aşığım. Yalnız araca daha binmedim bile. Sıfır bilgiye sahibim. Lütfen araç sahibi kardeşler, bilen kardeşler, beni aydınlatın kardeşlerim... Çok ihtiyacım var bu bilgilere...
Düzenleyen Burak_Alp - 15 Mayıs 2012 Saat 06:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |