![]() |
|
307 çekiş düşüşü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 10:24 |
aynen arkadaşım ya gazı taktırdım taktıralı pejoya değil şahine biniyorum sanki arabamın sesi bile değişti o yüzden
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı benzine alıp 20-30 km sonra LPG deki gibi çekişte problemler yaşayacakmısınız onu gözlemleyin.Eğer yaşamazsanız LPG kitine bakım yaptırın sorununuz düzelecektir.Ayrıca LPG nin bir elektirikli vanası var onun üzerinde de bir filitre var bu da zaman içinde tıkandığında bu tip sıkıntıların yaşandığını duymuştum. LPG ve AL4 şanzıman oldum olası birbirlerini sevmez zaten hiç uyuştuklarına şahit olmadım.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aracım çekişten düştü gibi iyice araç oto.vites yolda gidiyorum 2den 3e geçiyor mesela o an devir saati 20ye iniyor ve toparlanması eskisi kadar seri olmuyor çekişten düştü bu çok ne açık ama sebebi ne olabilir gazla ilgili bakımlar filan varmı acaba yaklaşık 2yıl oldu gaz taktıralı sadece 1kez gaz filtresi değiştirdim ama hava fil.yağ bujiler değişeli 8000km filan oldu neden yapar bunu sizde birde egsoz manifoltu çatlamış ondan olabilirmi
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |