![]() |
|
Hersey hata veriyor!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gggezer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2012 Saat 14:08 |
öncelikle geçmiş olsun.. aynı problem ile bende karşılaştım... göstergedeki tüm ışıklar aynı luna park gibi yanıp sönüyorlardı :D...
problemin alternatör arızasıdır.... gidip bi elektrik ustasına gösterirsen servisten kazık yemeden halledebilirsin :).. kolay gelsin..
|
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım ilk önce aracının ne kadar şarz ettiğini kontrol ettir eğer 15:00 veya daha fazla şarz ediyorsa hiç düşünmeden şarz dinamosunu değiştir derimgenellikle şarz dinamosundan yapar ..
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
< ="application/x-relevantknowledge" id="pluginBm" ="true">tolga406 dan alıntı yapmamıştım. düzeltmeye çalısıyorum şu şekilde bi oyarı alıyorum:function findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ix
Microsoft VBScript runtime error '800a0005' Invalid procedure call or argument: 'Mid' /functions/functions_filters.asp, line 123 Konuda açamıyorum :( |
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam değişen o parçanın yeniden arıza vermesi ve hiç olmayacak bi yerde sizi çileden çıkarması muhtemel, benim başıma bu olay 2 kere geldi , ilkinde işin acemisiydik adamlar hallederiz dediler yalan olmasın 80 90 tl gibi bişey dediler de 70 tl gibi bişey ödemiştim sonrasında yine aynısını yaptı ve daha şiddetli şekilde ibreler sapıttı hidrolik direksiyon gitti daha neler neler ekranda çıkan hataları hiç sölemiyorum bile:) murat abiyi aradım o parça riskli bi parça tamirinin garantisi yok dedi oda öyle deyince bende kuzu kuzu serviste 750 tl yi ödedim:)
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
mesela benım aırbag ısıgı yanıyo hıc ugrasmıyorum cunku servıse bıraktım arabayı tanıdıklar vardı orjınal servıste al abı yap dedım motor kulagı sanzımanına kadar herseyı deıgstırdım herseyı orjınal kapı fıtıllerı felan 5 bın harcadım tam pejodan cıktım aırbag ısıgı yandı dedım ugrasamam :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ah şu güzelim pejo markasını elektriksel hataları elektroniksel sorunları ahh
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bsi su alsa arabayı calıstıramaz ama
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bana bsi su almış gibi geldi kardeşim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
saglık olsun :)
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
desene garibim arkadaşım bosuna okadar para verdi bana da saçma gelmişti ama geçmiş olsun ona da artık
|
|
![]() |
|
arkadaslar sarj dınamosunun ıcındekı konjektor denılen kucuk bısey neden oluyo sarj dınamosunu komple degıstırmenıze gerek yok forumda arakdasların basına gelmıstı :)
|
|
|
|
![]() |
|
daha 2007 model 207 hdi aldı bir tanıdığım geçenlerde oda değişti şarz dinamosu 900 tl serviste demekki olabilir nedeni
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam sarj dinamosu tecrübe ile sabittir. tamir ettirirsen garantisi yok ben bi kere tamir ettirdim 3 ay sonra tekrar bozuldu benim bu sölediklerine ek olarak hidrolik direksiyonda iptal oluyordu:) ampuller bile patladı. devir saati ibrem oynuyordu sürekli, sonrasında serviste 750 tlye orjinaliyle değiştirerek sorunu çözdük
|
|
![]() |
|
bıde stop edıp tekrar calıstırınca duzelıp bı sure sonra tekrar mı oluyo
|
|
|
|
![]() |
|
butun gostergeler benzın hararet hız vs calısmıyo kafayı yıyo demı :)
|
|
|
|
![]() |
|
ahh işte pejo hikayesi. konfor iyi ama ters gitti mi işler çileden çıkartır
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Merhaba arkadaslar, bazilariniz hatirlar belki daha onceden 206 aracim vardi, simdi 2004 model otomatik 307 aldim. Aracimda yeni baslayan bir sorun var. İlk once sunroof kapanmamaya basladi, dunde aracin butun ariza lambalari yanmaya sonmeye basladi. 2-3 dk normale donuyor bazen daha sonra bi air bag fault bi abs fault veriyor, camlar acilmamaya basliyor, teyip susuyor, gostergeler sifira dusuyor geri cikiyor ama bunlar olurken araba gitmeye devam ediyor. Durdugu yerde calistirin ada yapiyor . Kafam bi dunya oldu anlayamadim derdini. Basina gelen varsa yardimci olabilirmi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |