![]() |
|
80-90 km hızda stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdinho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 15:23 |
dün gece yine aynı sebepten yolda bıraktı. önce orada bir ustaya gösterdim o yetkili servise götür orada daha iyi anlarlar dedi.sonra yetkili peugeot servisine götürdüm. sigorta kutusunun ve mazot pompası göstergesinin değişmesi gerektiğini söylediler. stop etmeler bundan dolayı imiş. 800-850 civarı bir masraf çıkardılar.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
reil müşürü den dolayı yapmıştı bende arada yapıyodu
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
erdinho ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı bilgisayara bağlattım. Bir arıza göstermedi bana mazottan dolayı yaptığını söylediler. sürekli aynı benzinciden hatta aynı pompadan almam gerektiğini söylediler. şimdi arıza ışığımda söndü devam ediyorum.İnşallah bir daha problem çıkarmaz.
|
|
![]() |
|
kuzu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: TEKNİK DANIŞMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
büyük ihtimalle motor iç sigorta kutusundan kaynaklanıyor orjinal cihaz ile aracınızı kontrol ettirin eğer abs beyninde motor beyni ile iletişim eksikliği yazısı bulunuyorsa sigorta kutusunu değiştirin saygılar..
|
|
HAKANKUZU
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
krank sensörü arızasıda aynı şeyi yapıyor,sankı aracın yakıtı bıtmıs gıbı oluyor..ve bellı bı zaman ıcınde dahada sıklasıyor bu arızayı yapması,en sonunda calısmayacak duruma kadar getırıyor aracı...
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ne söylesek olmaz bı cok nedenı vardır mazot fıltresı tıkanmıstır pompada bısey vardır motor ateslemesınde sorun vardır enjektor olabılır bılgısayara baglanıp bakılması daha uygun sonuc verıcektır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
su varsa ekranda gösterir gösterge.
|
|
![]() |
|
Aracım peugeot 207 HDI 2007 model 80-90 km hızda giderken birden stop etti. bu olay yaşanmadan 10 dakika öncede trafikte stop etti 1-2 dakika araç çalışmadı. Ben mazottan kaynaklandığını düşünüyorum bu mazota su karıştırma olaylarından dolayı. Gerçi mazotuda opetten almıştım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |