![]() |
|
406 şöfor camı auto kapnıp 3-5 santim geri açması! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 20:10 |
ama sanırım benim araçta sıkışma sistemi yok
406 bva 2003 sv modeli ama sanırım sıkışlma önleyici yok bunda
|
|
![]() |
|
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de vardı kapının üst tarafında ki plastiğin hafif çıktığını gördüm elimle bastırdım ve düzeldi :) cam sıkışma yaptığını sanıp geri açılıyor. aşağı sonrada yukarı basılı tutunca yada tam tersiydi bunu yapınca otomatik ayarını yeniden yapıyor cam. camı yaptırırken usta yapmıştı ordan gördüm :)
|
|
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
normal calısma seklı kapanırken ustten camlara bıraz yuklenme yaparsanız tekrar camı acar.. sıkısmaya önlemlidir camlar.. sızınkınde buyuk ihtimal camın gıdıp gelen raylarında pislik vardı ve cam sıkısıyo gıbı bısı oldugundan asagı atıyodur kendını.. cozulduse sorun kalmamıstır:D
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
sorunu hallettim ama nasıl oldu anlamadım. aşağı basık tuttum yukarı basık tuttum hallettim. ama nasıl oldu anlamadım inanın
|
|
![]() |
|
Mrb. aracın otomatik cam kapamasına bir haller oldu sıcaktan değil amabir kez basınca acık cam kendisi kapanıyor ya tam kapanıyor ama geri çok az kısmını acıyor. ne yaptımsa olmadı.sorunu yaşayanlar veya çözüm getirebilecek var mı?
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |