![]() |
|
2006 307 Rolantide Titreme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2021 Saat 21:04 |
Hocam birebir aynı sorun benim aracimdada var, çözüm bulabildinizmi
|
|
![]() |
|
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
olcay aracinin motor tipi 1.4 16v mi 1.6 mi nedir .
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Emregok59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2014 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emregok59
Merhaba arkadaşlar 307 1.6 otomatik aracımda benzer problemler var. Araç ısındıktan sonra mesela ışıklarda beklerken kendini ileri atmaya çalısıyor titreme yapıyor. Çözümünü bulamadım. Çözüm bulan olursa bizleride bilgilendirin.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
map sensorunu temizleyin duzelme olacak mi bakalim
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
teacherloper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teacherloper
Bugün ışıklarda beklerken benimde farkettiğim bir durum oldu. Devir tam 800de ve ani bir şekilde pick veriyordu devir saatinde. 800 iken aniden 810 yapıyor gibi düşünün, sarsıntıları da oldu tabi. Şimdi boğaz kelebeğini mi temizlememiz gerekiyor? |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu hafta götürücem ,( şanzıman arızası olmasında ,206 cc de çok başımı ağtırmıştı otmtk şanzıman , aracın her hang bir arıza vermemesi gidişatının iyi olmasıda iyiye işaret )
çok teşekkürler .
|
|
![]() |
|
cetinolcay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cetinolcay
Benzer durum bende de var. Yaklaşık 2 ay önce bobini sıfır aldım, bujilerim değişti motor sağ kulak değişti, alt takoz değişti ancak çözüm bulamadım. Hatta istanbul dönüşü araç gaz kesti, aracı gebzeye çetirdik gece yarısı tekrar bobini değiştim ama sıkıntı hala devam ediyor. İlk çalıştırmada motordan rolantinin aşağıya yukarıya iner gibi sesi geliyor baya bir sarsılıyor araç, sonrasında düzeliyor ama ince titreme oluyor. Çözen yardımcı olsun lütfen
|
|
Love the life you live, live the life you love !
|
|
![]() |
|
eymengokhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2017 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymengokhan
Hocam merhaba sorununuz düzeldimi ayni sorun bende de var bir care bulamadim |
|
![]() |
|
pol polat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pol polat
|
|
![]() |
|
pol polat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2016 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pol polat
hocam bende aynı araç var 2006 peogeot 307. ve ayni problemiz var.halletin mi problemi sıkıntı neymiş beni de bilgilendirirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
alitekeli35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alitekeli35
DOSTUM MERHABA BENDE ATESLEME BOBININI VE BUJILERI DEGISTIRDIM.DEGISTIRILDI ISE BOGAZ KEBEGI IYICE TEMIZLET.BENDE SORUN KESILDI.BASKI BALATA CART CURT ALAKASI YOK KESINLIKLE
BANADA BIN TANE SORUN OLUR DEDILER IZMIRDE IYI BIR USTAM VAR GOTURDUM SARSINTIYI KESMESI 30 DAKIKASINI ALDI BILGINE |
|
![]() |
|
hataylı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
bendede dizel var. rolantide titriyor. sorunu çözen var mı.
|
|
![]() |
|
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
bendede başladı acaba neden olabilir
|
|
2014 partner tepee
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bu titreme bendede var benim araç otomatik durduğumda yapıyor bayağı titriyor ama baktırmadım :) alıştım
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ne kadar alıyorlar hocam temizleme işine ben de temizleticem de boş bi zamanımda? |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
merdoglu06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merdoglu06
Efe Teşekkür ederim bu hafta halledeceğim inş...
|
|
![]() |
|
efe1988 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
bendede 307 1.6 xt premium araç fazlalğnda dolayı pek inemiyorum arabama yattığı için boğaz kelebeği oksitlenme yapıyor rölantide dalgalama bende o yüzdn oluyor 6 ay 1 yılda 1 bakımlarda boğaz kelebeğini temizletiyorum kolay bi işlem
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
geçmiş olsun dostum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |