|
Angel Eyes Far Yapımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 Saat 00:07 |
|
ok cok sagolasın....
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim yaptığım hataları ve ince noktaları söyleyeyim ona göre dikkat ederek yap; 1- ilk olarak farın hiç bir plastik aksamını kırmamaya dikkat et çok dikkatli sök taşı işlemlerini yap falan, bek arka vidaya giden plastiği kırmıştım far tam oturmamıştı taktığımda araçta içe göçük duruyodu :( 2- silikonlarken en ufak arayı bile doldur, ilk yaptığımda sağ farımda ufak açıklık kalmış nem almıştı sonra düzelttim şimdi sağlam 3- farı sökünce o parlak kısmı tamamen sil altından kremimsi bi plastik tabaka çıkcak zaten, ama parlak kaplamayı komple sil tamamen gitsin çünkü boyayı onun üzerine sıkarsan %90 akma yapar, ama o dediğim kremimsi plastik kısımı tamamen ortaya çıkardığında spreyle 1 tabaka halinde yapma ilk seferde heryerini kaplayacak diye bir şey yok, bi yerde çok bekleme hızlı hareketlerle sık spreyi, 2 hatta 3 defa kurumaya bırak bırak tekrar yap. 4- farı çıkarmak için ön çıtayı sökerken dikkat et ön çıta biraz nazik çatlama falan yaptırma aman :) şimdilik aklıma gelenler bunlar, uygulamadan sonra bir fotoğraflarını yüklersin bakarız artık :) |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok sagol ufuk vverdiğin bilgiler için...
bi deneme yapıcam bakayım ya olur bozarsakta yenisini alrız artık.
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kesinlikle katılıyorum
ben de burdan öğrendim kardeşim nasıl yapılır bölümünde, hatta dur uğraşma sen linkini bulayım; http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=52 haşim ayaz abinin yaptığı çalışma, buna baka baka yaptım :) ön fara folyo bence iyi durmaz, hem de ışığın şiddetini düşürür yolda rahatsız olursun. en güzeli bu karartmadır, çok zor değil korkma yaparsın kolaylıkla. Tek inceliği kapatırken iyi silikonla ki ilk yağmurda ya da yıkamada içine nem su dolmasın :) |
||
|
||
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aslında yapıp denemek lazım
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Gece güzel olur da gündüz yapmacık olduğu belli olur diye düşünüyorum. Sizce?
|
||
01 COA 084 ARh(+) |
||
senol73
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben bu uygulamayı doğan arabama yapmıştım çokta şık durmuştu.
Jaluzi perde askısı yerine şeffaf elbise askılarından yapmıştım :) Halkalarıda farın olduğu yere takarken birkaç noktadan sıcak silikon ile tutturduydum. Ledleri ister beyaz takın isterseniz renkli ikiside oluyordu
|
||
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
||
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğru söylüyorsun.....
sana bişey sorucaktım?
başka biryerde konu açmışsın karartama far diye nasıl yapabiliriz fikrin nedir
birde folyo lar var nasıl şık dururmu sence bilgin varmı
Düzenleyen gngburak - 06 Mayıs 2012 Saat 17:48 |
||
www.gngtasarim.com
|
||
ufuk91
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok zaten güzel düşünmüşsün tabikide çok çok daha ucuza gelir, yapan adam da çok güzel yapmış, şimdi hem onun gibi profesyonel çalşmak lazım o kadar malzemeyi bir araya toplycaksın ince ince uğraşcaksın vs tamam halkayı yaptık diyelim, ee farlara nasıl takcaz bu halkaları? muhtemelen farlar üzerinde de ufak modifikasyonlar gerekcek
|
||
|
||
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nebileyim daha ucuza gelir diye düşündüm
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
ufuk91
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam bu kadar uğraşılır mı yaa
şimdi angel eye halkası yapımı tamam, peki bu farlara nasıl monte edilecek? |
||
|
||
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206ya yapsak hoş olurmu acaba
nedersiniz?
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |