![]() |
|
307 son egzoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2012 Saat 13:16 |
Yan sanayi olsa dahi parca referans numarasi vardir. Nedir egzosun yan sanayi markasi? Merdiven alti mi yoksa ![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
satan kişi egzozcu sanırım parça referans numarası veremez ürün yan sanayi .arka susturucu aynı görünüyordu ama ortadan emin olamadım bilgilendirme için teşekkür ederim .çoğu ustaya kalsak hepsini birbirine uyduruyorlar ne sorsak olur diyolar:)bende size sormadan taktıramıyorum .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka susturucu buyuk ihtimalle uyar ama orta egzosu bakmak gerek. Bu arada HDI ile benzinli arasinda fark vardir alirken karisiklik olmasin. Yerinizde olsam sasi numaranizla parca referans numaralarini karsilastirirdim. En saglami o. Satan kisi eger parca referans numarasini veriyor ise bakabiliriz.
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar aracımın egzoz unu değiştirecem 1.6 larla 2.0 ların egzozları( son susturucu, orta susturucu)aynı mı ?yoksa farklılıklar var mı?sitelerdeki ilanlarda 1.6 egzozu var bir iki yere sordum aynı dediler ama sizlere sormadan taktırmak istemedim .1.6 lar için satılan egzozları taktırsam sıkıntı çıkar mı?
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |