|
206 sağ ayna değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 23:11 |
bende lehim yokki :) montaja para vermeyelim kendimiz yapalım dedik bu sefer elektrikciye lehim parası vericez :) |
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o hoperlor gbı dedıgın sey ısı sensoru. onu lehımle tamamdır
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynayı değiştirdim ama içerden açarken küçük hoparlör gibi bişi vard o düştü :( lehim lazım
|
|
leony510
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam asagıda verecegım lınkı tıkla ıncele..
|
|
falan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada aynam manuel:.
|
|
falan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm arkadaşlar. bugün sağ aynayı kırdım.. yeniisini 35 liraya temin eettim.. bunu nasıl değiştirebileceğimi bilen varmı? az çok anlıyorum bu işlerden ama yinede ustatlardan taktik edinmek istiyorum...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |