![]() |
|
motor performans artırmak istiyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_PUSULA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: --------- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_PUSULA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 11:35 |
turbo olayına iyi bakmıyorum ama pistonları değiştiriyorum...
|
|
![]() |
|
turbo27 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turbo takabılırız
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çelik piston..piston büyütme..kısa şanzuman dostum bunlar en az 20 bg gücünden fazla eder..
arkadaşımın şahinine yaptık yolda benımle yarıştı ki benımkıde GTI kafa tutan bi araç
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
By_PUSULA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2012 Konum: --------- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_PUSULA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
s.a arkadaşlar aracımla 1 ay önce sağ ön taraftan kaza yaptım ve aracım maddi sıkıntıdan dolayı 1 ay yattı sanayide ve dün aracımın bütün işlemleri bitti usul usul eve giderken birden stop etti ve tamircinin hatası yüzünden triger kayışının arasına kayış parçası alıp rulmanına dolamış ve sente atlatmış aracıma motorunuda 3 ay önce yaptırmıştım ama talihsizlik işte...
tamircim söktü silindir kapağını bütün sipopları eğmiş pistonlara iz yapmış bunun üzerine komple motorumu indirdi ve yeniden rektefiye yaptırıyorum artık yatar biraz daha ama ne kadar talihsizlik olursa olsuz asla vazgeçmeyeceğim hayat arkadaşımdan... ![]() !!!gelelim sizlere sormam gerekene hazır aracımın motorunu yeniden komple rektefiye ettiriyorken performans için ne yaptıra bilirim aracıma motoru şuan inmiş vaziyette...?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |