|
150 tl motorin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 01:30 |
690 km oldu ibre kırmızıyla ilk çizgi arasında sanırın 150 tl yakıtla 750 770 km yapacağım maşallah
|
|
ABDHAKAN
|
|
dsonat
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bazen değişebiliyor,tam ne kadar yaktığını bilmek istiyorsan aldığın tüm mazot fişleri tut,ilk mazot alırken km yi yaz bir yere,2 -3 ay böyle devam et,fişlerdeki toplam tutarı yaptığın km ye böl,,doğru sonucu böyle bulabilirsin bence...
|
|
abdhakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sarı lamba yandı 5km gittim yakıt aldım opet shel total po 50 tl dizel yakıt alıp 150 160 km yapmak için didinirken yoluma tp çıktı tavsiye ederim
|
|
ABDHAKAN
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
o şekilde hesaplanmaz fullersiniz daha sonra mesela 100km yapıp tekrar aynı yerden aynı fiyata fullersiniz o zaman 100km'ye ne yaktığı dolayısıyla km'ye ne yaktığı ortaya çıkar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
abdhakan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2002 partner 1,9 150 tl yakıt aldım ibre kırmızıdan sonraki ilk çizgide 568 km yol yaptım nasıl ??
|
|
ABDHAKAN
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |