![]() |
|
150 tl motorin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2012 Saat 01:30 |
690 km oldu ibre kırmızıyla ilk çizgi arasında sanırın 150 tl yakıtla 750 770 km yapacağım maşallah
|
|
ABDHAKAN
|
|
![]() |
|
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazen değişebiliyor,tam ne kadar yaktığını bilmek istiyorsan aldığın tüm mazot fişleri tut,ilk mazot alırken km yi yaz bir yere,2 -3 ay böyle devam et,fişlerdeki toplam tutarı yaptığın km ye böl,,doğru sonucu böyle bulabilirsin bence...
|
|
![]() |
|
abdhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
sarı lamba yandı 5km gittim yakıt aldım opet shel total po 50 tl dizel yakıt alıp 150 160 km yapmak için didinirken yoluma tp çıktı tavsiye ederim
|
|
ABDHAKAN
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o şekilde hesaplanmaz fullersiniz daha sonra mesela 100km yapıp tekrar aynı yerden aynı fiyata fullersiniz o zaman 100km'ye ne yaktığı dolayısıyla km'ye ne yaktığı ortaya çıkar.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
2002 partner 1,9 150 tl yakıt aldım ibre kırmızıdan sonraki ilk çizgide 568 km yol yaptım nasıl ??
|
|
ABDHAKAN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |