![]() |
|
307 Baskı Balata Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 20:33 |
baskı balata nekadar acaba merak ettim ben 206 için değiştiricem işçiliği hallederiz kolayda parça fiyatı nekadar acaba
ayrıca fiyatlar yetkili servis fiyatı bence mükemmel
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servis için normal fiyatları.özel servıste 200 tl daha düşük yaptırılabilir.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet makul fiyat bencede
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet plastik pahalı yan sanayisi olmadığı için orjinalin fiyatı yüksek,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
İşçilik dahil fiyatlar. Arkadaşım var o yüzden bu fiyatlar oldu ondan dolayı hangi kaleme ne kadar yazdı bilmiyorum malesef. Ama ilginçtir saç kartel koruma 180 lirayken plastik olanlar 225 lira serviste. Tabi o kadar para vermedim ben=) |
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
işçilik dahil ise fiyat güzel |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bana fiyatlar iyi geldi hemde serviste genellikle servisler pahalı olur derler ama bence fiyat gayet iyi .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
AYRI AYRI YAZSAYDIN NEYE NEKADAR ALDI DİYE DAHA İYİ OLURDU.
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
alcolique ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Arkadaşlar merhaba bugün aracımın baskı balatasını değiştirdim ufak tefek eksikleri vardı onları yaptırdım birde sizin fikrinizi almak istedim fiyat konusunda. Bu arada değişimlerin hepsi Göralda yapıldı bilginiz olsun. - Orjinal baskı balata değişimi - 2 adet Balata körüğü - 2 şişe esso marka şanzuman yağı - park sensörü boyanması ve montajı ( Sensörü ben götürdüm) - Aynaların kapakları boyandı - Plastik kartel koruma - Kısa anten takıldı Hepsine 650 lira verdim. Fiyat konusunda görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler... Düzenleyen alcolique - 25 Nisan 2012 Saat 17:52 |
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |