![]() |
|
Fren hakkında (Yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 Saat 00:12 |
naapmalıyım? freni boşaltıp havasını alıp tekrar mı hidrolik yapması gerek ustanın?
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer eksilme varsa ya hava vardır yada çok küçük bi delik vardır ve ordan hava yapıyor ve eksiltiyordur.Şimdi havasını aldırsansanda o sıkıntıyı gidermezsen bi süre sonra aynı durumla karşı karşıya kalırsın.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet var dostum.
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren yağında eksilme varmı ? |
|
![]() |
|
baktım biraz eksik.hava yapmışda olabilir diorum ancak tıkırt sesine anlam veremiyorum usta arka balataları değiştirdi önler iyi dedi üstüne ekleme yaptı bi kaç kez basıp havasını aldım dedi sizce normal mi? 1 ay felan iiydi şimdi kötü.
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Fren hidroliğinden olabilir mi acaba?
|
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracımda abs felan yok 2 ay önce fren yaptırdım ancak bu aralar fren sanki tutmuyor gibi basıyorum baya baya sonra yavaş yavaş duruyor.ani fren yaptım lastıkler bile kaymadı frene basıp çektiğimde tıkırt tıkırt ses geliyor sanki disklerden acaba sorun ne oabilir..?
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |