![]() |
|
ACİL benzin göstergesi............. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2012 Saat 23:36 |
aracı burnu aşağıda kalacak şekilde dik bir rampada park et, anahtarı çıkart kontaktan, 1-2 dakika bekle, aracı biraz kuvvetli bi şekilde salla.. eğer o an olmazsa aracı rampada bırak, sabah araca bindiğinde ibre düzelir. tabi depoda en az çeyreği geçecek kadar mazotta olması lazım :)
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zamlardandır :D
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
7 litre. |
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
bildiğim kadarıyla alınan mazotun veya benzinin 6 litreyi gecmesi sart yoksa araç algılamıyor dolayısıyle ibrede artmıyor. 6 litreden fazla alınıpta etkilememsi konusunda eğer daha önceden oynandıysa kadranda sorun olabilir belki.
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Benim araçta bir süre otoparkta bekledikten sonra, iki defa 20 tl lik benzin almama rağmen ibre düzelmemişti. Bir süre sonra kendi kendine düzeldi. Bence panik yapmana gerek yok.
|
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Ozaman benzin şamandırasi takılmiş olabilir. biraz cukurlarda gezip dolaştiktan sonra şamandıra takıldiği yerden kurtulabilir. Çeyrek depo benzin varsa işik hala yanar, olmadi içindeki benzini bitirene kadar gezin. Sonra ustaya danışın.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
okudum bunu daha önce ama sorun soketlerde değil
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22552&title=benzin-gstergesi
|
|
|
|
![]() |
|
biliyorum ama araştırdım arama yaptım bulamadım bir türlü sitede.
teşekkürler destek için.
|
|
![]() |
|
Bu konuya ilişkin aciklamalar, forumda mevcut. Biraz araştirirsaniz, cevap bulacaksınız. Aynı hatalarla karşilaşan arkadaşlar vardı. İyi günler.
|
|
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba
size sıkıntımı danışmak istiyorum.Dün benzin göstergesinde sorun yaşadım. benzin ışığı yanmadan önce benzin aldım daha sonra benzin göstergesinin ışığı yandı ve bir daha sönmedi. tekrar 50 tl lık benzin aldım tekrar sönmedi nedendir acaba yorumlarınızı bekliyorum lütfen bıktım artıkkkkkkkkkk.................
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |