![]() |
|
SİZCE HANGİ HALİ DAHA GÜZELDİ ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
yakupf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 Saat 16:43 |
||
cam rüzgarlıkları güzel olmuş.krom bagaj cıtası kapı kollarıyla desteklenebilir.
|
|||
![]() |
|||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel güzel olmuş ta ilk resimler ne abi be
güzelim 206yı tosbaya çevirmişin yani koyduğun resimler...........
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
![]() |
|||
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla arkadaş biraz geç oldu ama bende bi yorum yapam didim :) arabanın rengi güzel tavanda güzel olmuş far karartma işlemi güzel durur ama aynalar at kelebek olmuş biraz :) çok kötü duruo benim fikrim tabi.. bence yapacağın işlemler şunlar olsun
yan aynalarınıda siyah karbon kapla ,kaputa karbon çektir ve hava deliklerinide bence metal yaparsan daha iyi bi görüntü olur bence ön aynadaki film hiç fark ettirmio kendini bence sok balatalarıda varmı bilmem ama kırmızı sprey boya ile boya hiç arkana bakmadan bin gayet hoş olur benim kanaatimce :)
|
|||
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|||
![]() |
|||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
||
aynen katılıyorum siyah far bomba olur,,yalnız hesap olayına karışmam..:)
|
|||
![]() |
|||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
||
bmw aynası yazıyo ustad bunda
|
|||
![]() |
|||
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|||
![]() |
|||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
||
bence kaputtakı havalandırmayıda kırmızıya boya benım 206 cc de ben yaptım hoş durdu benim zevkımce
|
|||
![]() |
|||
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
||
yakında kaputuda kaplatıcam hem butunluk anlamında hemde ondekı aracın yolda attgı tasları kaputu cızmemesı ıcın faydası cok olacak
|
|||
![]() |
|||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
||
resimde cok parlak duruyor araba o yüzden düşünmüştüm. . on kaputta fiber yoksa yarısına kadar yada tamamını fiber kaplayabilirsin tavanla bütün olur.
|
|||
![]() |
|||
||
onu dusunduk bızde fakat arac tam sıyah deıl obsıdıen sıyahı yanı fume gbı tatlı bır sıyah tavanı parlak sıyah yaparsak sırtırdı o yuzden 3M karbon fıber cektrdık bu mat deıl zaten trtıklı modelı saygılar
|
|||
![]() |
|||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
||
Aracın zaten siyahmıs tutupta mat fiber yaptırmasaydın keşke parlak bir tavan filmi cektirsen panoramik gibi dururmustu bencee..
|
|||
![]() |
|||
||
sıfırı yokmu bu katlanır aynanın pekı
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
o dediğiniz 206 roland garroslarda standart zaten çıkma bulursun belki. bendekiler de katlanmıyor sanırım benden önceki sahibi değiştirmiş aynaları artık kırıldı mı nedir, çünkü ayna kapaklarının altında da farklı bi renk çıkıyor hafif soyulmuş. aynam katlanır da bozulmuş mu yoksa katlanmayan aynalardan mı takılı şu an anlayamıyorum napcam bilemedim ![]() |
|||
![]() |
|||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
||
dostum aynı araçtan bende de var, siyah renk. tavan çok güzel olmuş bi arkadaşın da söylediği gibi önümüz yaz bırak kalsın. aynı zamanda şıkta duruyor. ama ön camı kesinlikle sökmelisin çok kötü göstermiş. aynalara gelince, aynaların üst kapakları bende parlak siyah sendekilerde öyledir diye tahmin ediyorum. üst kapaklar yerine aynaların kapıya bağlanan üçgen kısmına 3m kaprbon yapabilirsin. bu arada senden rica etsem rüzgarlıkları nerden aldın ve markası modeli adı nedir özelden bana atabilirsen çok sevinirim.. saygılar..
|
|||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|||
![]() |
|||
||
Merhaba. 206 için olanı var mı katlamalı elektrıklı aynanın var ıse satın alabılecegmız yer tarıfı lutfen saygılar..
|
|||
![]() |
|||
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
bu konuda ben orjinalci kaldım tavsiye etmem.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
http://www.youtube.com/watch?v=BTHi4tzYpk4
Düzenleyen safrane23 - 16 Nisan 2012 Saat 09:57 |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
![]() Düzenleyen safrane23 - 16 Nisan 2012 Saat 09:55 |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
||
Bana sorarsan tavan kalsın en azından önümüz yaz ve arabanın tavanı güneşten korunmuş olur boya konusunda. Ama ön cama yaptıgın işlem bence gereksiz ve camı küçük göstermiş. Onun yerine aşağıdan yukarıyo doğru kararan güneşlik için olan bantlar var o daha güzel duracaktır. Aynalara gelince gercekten cılız göstermiş ama zevk meselesi m3 katlanır aynalar var maddi yönden durumunu bilmiyorum ama 150 tl civarı kumandayada bağlattın mı daha çok hoşuna gidecektir.Bu yaz bende yaptıracam kısmet olursa.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
angel : maliyet yaklaşık 400lira karizma : 9/10 far karartma: maliyet yaklaşık 20 lira karizma : 8,5/10 tamamen şahsi görüşüm :)) yaparsın korkma, farları yerinden sökmek zaten basit, sadece ön camları çıkarması zor oluyo biraz, karartmayı uygulaması da kolay, bir de camları tekrar kapatırken dikkatli silikonladınmı harika son :) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |