![]() |
|
307 dijital kliması olanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 17:11 |
klimanın rezistansı olayını bilmiyordum demek o yüzden açıyor teşekkürler cevabınız için.. evet eco modda ön camı bile a/c ye göre yavaş çözüyor
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik klimalar kendini o anki hava koşuluna göre ayarlıyor.
eğer aracın içi normalden soğuksa ısıtmak için çalışıyor, aracın içi sıcaksa da soğutmak için çalışıyor. ac konusuna gelince, ev ve işyerlerimizdeki klimaları düşünelim. yazın soğuk kışın sıcak üfleyebiliyorlar. aracımızdaki klima da ilk çalıştırmada motor soğuk olduğu için motor suyunun sıcaklığını kullanamaz, bu yüzden klimanın reziztansı ile ısıtmaya çalışır. Hatta kışın ön cam buhar yaptığında klima ac değilde eco modunda ise ön camdaki buharı ya almıyor ya da çok geç alıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
hayır ama 3 tane elimden dijital klimalı araç geçti hepsinde ilk çalıştırmada a/c açıyor bunun mantığını çözemedim kışın bile klima niye açar bir araba
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
adını tam olarak bılmıyorum ama otomatık sensoru bozuk zannedersem hep klıma acıyo aracın, cok sıcak oldugunda arac calıstırdıgında hemen acması gerekıyo klimayı.. senınkınde hep acık kalıyo baktırmak lazım servıse veya ozel servıslerden bırıne
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
iyi günler 4 senedir 307 kullanıcısıyım ama bu dijital klimaları bi türlü çözemedim 3 tane elimden dijital klimalı 307 geçti sorun veya sorum şuki;
mesela arabayı ilk çalışltırmada kış günleri haliyle 28 dereceden açıyor benim ayarımdan dolayı ama kendi kendine A/C konumunu açıyor her arabayı ilk çalıştırdığımda kapatmak zorunda kalıyorum hep A/C de açıyor sıcak olsun soğuk olsun bu saçmalık değilmi sıcak pozisyonunda neden A/C ile açıp klima kompresörünü çalıştırıyor bu sonucta otomatik klima sizce neden yapıyor ? sorun benim araçta değil öteki 307 lerdede bu şekilde yapıyor |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |