![]() |
|
307 HDI XR 2004 Arka Kapı Sökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2012 Saat 13:56 |
Sağol hocam, Faydalı bir çalışma olmuş. Bende ön sağ kapıyı sökmüştüm. Ama resim olmadığı için yayınlıyamıyorum şimdi ne yapsam resmini çekiyorum. :)
|
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faydalı ve resimler guzel olmuş sokmek ısteyene ıyı bır olanak
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok tesekkurler. Faydali bir paylasim. Bu adimlar ve yapilmasi gerekenler hemen hemen butun araclarda aynidir. O yuzden herkes yararlanabilir.
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık kardeşim.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
rica ederim bilmeyenlerde yararlansın istedim.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
paylaşım teşekkürler..
|
|
![]() |
|
teoman_40 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
TEŞEKKÜRLER:)
|
|
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Merhaba Peugeot Turkey ailesi ilk yararlı paylaşımımı yapıyorum :) benim adıma sevindirici bir olay bu konu hakkında hep çizim olarak paylaşılmış resimler var bende kendim sökerken resimleri çekeyim daha faydalı olur diye düşündüm :)
Resimler; 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() faydalı olabildiysem ne mutlu bana elimde sökme pensesi olmadığından dolayı düz tornavida ile açılım yaptım hoparlör değiştirecek arkadaşlara tavsiyem tornavida ile açarken çok yavaş ve dikkatli olun orada ki kitler çabuk kırılıyor, kırılırsa hemen paniklemeyin tak çıkar özellikli olduklarından dolayı yenisi alıp tekrar takabiliyorsunuz fakat siz yinede kırmadan çıkarmaya özen gösteriniz ben resim çekerken tornavida da bez sarılıydı fakat düştü sonra da tekrar yerine koymadım eğer tornavida ile açacaksanız tornavidanıza yumuşak bir bez sarınız kapıyı çizmemek amacı ile çizildiği zaman hoş bir görüntü yaratmaya bilir :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |