|
jant göbek kapağı boyama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
senol73
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 12:09 |
Orjinal jantlara sürtme olan yerlere macun çekecem ve daha sonrada jant boyası ile boyayacağım. aslan amblemli olan yerleri aracın rengi ile aynı olacak şekilde boyamayı düşünüyorum. Aynen resimlerdeki gibi olacak hepsi.Vernikte attımmı üstlerine daha parlak ve göze daha hoş geleceğini umuyorum
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maşallah guzel olmuş tasırmadan boyamısınız helal olsun valla
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence fena durmamis. Kapaklari komple mi boyamayi dusunuyorsunuz? Yine kirmizi mi?
|
|
senol73
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler..üstünkörü boyadım aslanları görsel olarak nasıl gözükecekler diye merak ettim.
Jantları tamirlerken daha dikkatli ve özenle boyayacağım. |
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ellerinize sağlık.. orjinal gibi duruyor fotoğraflarda temiz işçilik sergilemişsiniz.. tebrikler..
|
|
senol73
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam arkadaşlar
Bikaç gün sonra jantlarımda sürtmelerden dolayı aşınan yerleri boyayacağım. Deneme amaçlı olarak jant göbeği kapağındaki aslanı aracımın rengine boyadım.Değişik bişey oldu:) Bikaç gün kullanacağım hoşuma giderse jant tamir işleminden sonra daha güzel ve itinalı bir şekilde boyamayı düşünüyorum.Hoşuma gitmezse eski haline döndürebilirim. Sizce nasıl duruyor?
|
|
2004 1.4 HDI LOOK 206
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |