|
206 GTI HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2008 Saat 14:53 |
||
ama sole solıyım saxo hastasıyım ama kendım demıyom arkadasım saxo pert ettı 206 gtı aldı bın pişman solıyım ...ve bır arkadasım 206 gtı 4.500ytllık motor modfoyesı yaptı anca 17 bg aldı modıfıyeyı kabul etmıyo gtı ların en kotusu 206 dır solıyım kımse kızmasın herkesın arabası kendıne ama gercek bu 2.0 oldunu hıssettırmıyo rc dersen orda durulur ama butcenı cebını dusun sana kullanırken malıyetını dusun nolcak ne etcek ole akrar ver
|
|||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
206 GTI XS den motor olarak daha güçlü..donanım olarak biraz daha donanımlı bi araç..Ben olsam başka model alırım..
|
|||
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
||
306 gtı fransızda japonda klasman atmosferık olarak type r asırı besleme evo 6 tommy almanda golf gtı yenı kasa ve golf 3
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu konular tamamen duygusal gerek yok tartısmaya subaru derım type r derım yanı cebıne gore hangısı makulse karızma olarakda hangısını beyenıosan mantıklı olanı dusun karar ver.
|
|||
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
1.4 TSi o zaman xDDDD 170 lik tercihimdir :D:D:D geçen gün test ettim golf GT yi dehşet... |
|||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
1.4 rulezz |
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|||
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla her şey parasına göre dostum ,, ben de 2.0 200 beygirlik golf GTi isterdim ama xDD. clio RS yerine ben de 206 RC derim xDDD |
|||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
clio rs olabilir
|
|||
|
|||
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
hiç bir 2.0 ı
|
|||
|
|||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
peki şöle bişe soruyum harun hangi 2.0 ı tercih edersin mesela ??? |
|||
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
walla 2.0 ın hakkını vermiyo bence
|
|||
|
|||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla basınca gidiyo dostm araç.Vergisi fazla ama onun aracın suçu olduğunu düşünmüyorum xDDD 2.0 olunca türkiye de ki vergiler böyle yapacak bişe yok. |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
Ohoo, burası Sök Tak' cı dolmuş yaw.. :)..
Walla yılda 50.000 Km. yapıyorum GTI beni aşar :).. HDI anca paklar.. :)
|
|||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben 1 ay falan aradım kazasız orjinal falan , acele etmezse arkadaşımız da bulabilir temiz , kazasız. |
|||
haruncoskun
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
bence yakıpta hakkını vermeyen bi araç vergisi fazla
|
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
KATILIYORUM UMUTA HER VITESINDE AYRI BIR ZEVK VAR AYNI ZAMANDAYAKITIDA DEDIGI GIBI BASARSAN YAKAR BASMAZSAN YAKMAZ ACIKLAMASI BU AMA BASTIMIDA GIDIYO BE KARDESIM ACIMIYOSUN YAKTIGINA YANI NEYSE ALIRSAN SIMDIDEN HAYIRLISI OLSUN AMA MUHAKKAK KAZASIZ OLSUN EN AZINDAN ÖNDEN HİÇ OLMASIN KAZASI
|
|||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yaw taşınır kasmayın , xDDDD arkadaşa yardımcı olalım .
|
|||
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
|
||
+++++++
|
|||
ac8088
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
konu yanlış yere açılmış sanırım
|
|||
UmutGTi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
merhaba arkadaşım hayırlı olsun öncelikle ,,,
GTi mı alalı 1 ay olmadı ,, ilk defa peugeot marka bir arabaya biniyorum işçilik ve malzeme kalitesini iyi bulmadım ,, ancak sen zaten xs kullanıcısı olarak bunları biliyorsundur ,, en çok merak edebileceğini düşündüğüm benzin tüketiminden başlayım önce , 230 - 350 bin arasında değişen bir tüketimi var aracın km de ,, 1.6 benzinli 2006 model corolla dan daha az yakıyor (babamın aracı) , xs den daha fazla donanımı , daha fazla gücü ve daha fazla bir vergisi var xDDD ,, frenleri yeterince iyi , spor süspansiyonlar yolda biraz zıplatıyor , ve xs den daha fazla takırtı tukurtuya da hazır ol derim , agresif kullanımda ve sakin kullanımda zevk veren bir araç , şahsen ben bazen 3 bine kadar vites değiştirirken de çok zevk alıyorum araçtan.Ve yakıt tüketimi inanılmaz düşüyor o zaman. Zaten GTi lar arasında en az yakan GTi diye duymustum cidden ben yakıt tüketiminden memnunum.Dijital klimanın orta konsola kattığı görünüm de gayet hoş duruyor. Benim aklıma gelenler bunlar senin sormak istediiğin olursa cevaplayabilirim ... |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |