Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 GTI HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=2229
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 23:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 GTI HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 206 GTI HAKKINDAKİ YORUMLARINIZ
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2008 Saat 23:39
Merhaba arkadaşlar 206XS aracımı sattım 206 GTI almak istiyorum GTI hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim,

Cevaplar:
Mesajı Yazan: UmutGTi
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 00:06
merhaba arkadaşım hayırlı olsun öncelikle ,,,

GTi mı alalı 1 ay olmadı ,, ilk defa peugeot marka bir arabaya biniyorum işçilik ve malzeme kalitesini iyi bulmadım ,, ancak sen zaten xs kullanıcısı olarak bunları biliyorsundur ,, en çok merak edebileceğini düşündüğüm benzin tüketiminden başlayım önce , 230 - 350 bin arasında değişen bir tüketimi var aracın km de ,, 1.6 benzinli 2006 model corolla dan daha az yakıyor (babamın aracı) , xs den daha fazla donanımı , daha fazla gücü  ve daha fazla bir vergisi var xDDD ,, frenleri yeterince iyi , spor süspansiyonlar yolda biraz zıplatıyor , ve xs den daha fazla takırtı tukurtuya da hazır ol derim , agresif kullanımda ve sakin kullanımda zevk veren bir araç , şahsen ben bazen 3 bine kadar vites değiştirirken de çok zevk alıyorum araçtan.Ve yakıt tüketimi inanılmaz düşüyor o zaman. Zaten GTi lar arasında en az yakan GTi diye duymustum cidden ben yakıt tüketiminden memnunum.Dijital klimanın orta konsola kattığı görünüm de gayet hoş duruyor. Benim aklıma gelenler bunlar senin sormak istediiğin olursa cevaplayabilirim ...

Mesajı Yazan: ac8088
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 00:11
konu yanlış yere açılmış sanırım Confused

Mesajı Yazan: gokhansari_1
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 00:33
Orjinalini yazan: ac8088 ac8088 Yazdı:

konu yanlış yere açılmış sanırım Confused

+++++++

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 00:37
yaw taşınır kasmayın , xDDDD arkadaşa yardımcı olalım .

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:01
Orjinalini yazan: UmutGTi UmutGTi Yazdı:

merhaba arkadaşım hayırlı olsun öncelikle ,,,

GTi mı alalı 1 ay olmadı ,, ilk defa peugeot marka bir arabaya biniyorum işçilik ve malzeme kalitesini iyi bulmadım ,, ancak sen zaten xs kullanıcısı olarak bunları biliyorsundur ,, en çok merak edebileceğini düşündüğüm benzin tüketiminden başlayım önce , 230 - 350 bin arasında değişen bir tüketimi var aracın km de ,, 1.6 benzinli 2006 model corolla dan daha az yakıyor (babamın aracı) , xs den daha fazla donanımı , daha fazla gücü  ve daha fazla bir vergisi var xDDD ,, frenleri yeterince iyi , spor süspansiyonlar yolda biraz zıplatıyor , ve xs den daha fazla takırtı tukurtuya da hazır ol derim , agresif kullanımda ve sakin kullanımda zevk veren bir araç , şahsen ben bazen 3 bine kadar vites değiştirirken de çok zevk alıyorum araçtan.Ve yakıt tüketimi inanılmaz düşüyor o zaman. Zaten GTi lar arasında en az yakan GTi diye duymustum cidden ben yakıt tüketiminden memnunum.Dijital klimanın orta konsola kattığı görünüm de gayet hoş duruyor. Benim aklıma gelenler bunlar senin sormak istediiğin olursa cevaplayabilirim ...

KATILIYORUM UMUTA HER VITESINDE AYRI BIR ZEVK VAR AYNI ZAMANDAYAKITIDA DEDIGI GIBI BASARSAN YAKAR BASMAZSAN YAKMAZ ACIKLAMASI BU AMA BASTIMIDA GIDIYO BE KARDESIM ACIMIYOSUN YAKTIGINA YANI NEYSE ALIRSAN SIMDIDEN HAYIRLISI OLSUN AMA MUHAKKAK KAZASIZ OLSUN EN AZINDAN ÖNDEN HİÇ OLMASIN KAZASI

Mesajı Yazan: haruncoskun
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:03
bence yakıpta hakkını vermeyen bi araç vergisi fazla

-------------
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:05
Orjinalini yazan: HALIL_206GTI HALIL_206GTI Yazdı:

KATILIYORUM UMUTA HER VITESINDE AYRI BIR ZEVK VAR AYNI ZAMANDAYAKITIDA DEDIGI GIBI BASARSAN YAKAR BASMAZSAN YAKMAZ ACIKLAMASI BU AMA BASTIMIDA GIDIYO BE KARDESIM ACIMIYOSUN YAKTIGINA YANI NEYSE ALIRSAN SIMDIDEN HAYIRLISI OLSUN AMA MUHAKKAK KAZASIZ OLSUN EN AZINDAN ÖNDEN HİÇ OLMASIN KAZASI

ben 1 ay falan aradım kazasız orjinal falan , acele etmezse arkadaşımız da bulabilir temiz , kazasız.

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:07
Ohoo, burası Sök Tak' cı dolmuş yaw.. :)..

Walla yılda 50.000 Km. yapıyorum GTI beni aşar :).. HDI anca paklar.. :)

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:08
Orjinalini yazan: rebellious rebellious Yazdı:

bence yakıpta hakkını vermeyen bi araç vergisi fazla

valla basınca gidiyo dostm araç.Vergisi fazla ama onun aracın suçu olduğunu düşünmüyorum xDDD 2.0 olunca türkiye de ki vergiler böyle yapacak bişe yok.

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:10
walla 2.0 ın hakkını vermiyo bence 

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:12

peki şöle bişe soruyum harun hangi 2.0 ı tercih edersin mesela ???

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:15
hiç bir 2.0 ı

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:16
clio rs olabilir

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:21

clio rs olabilir

valla her şey parasına göre dostum ,, ben de 2.0 200 beygirlik golf GTi isterdim ama xDD.

clio RS yerine ben de 206 RC derim xDDD

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:23

clio rs olabilir

valla her şey parasına göre dostum ,, ben de 2.0 200 beygirlik golf GTi isterdim ama xDD.

1.4 rulezzSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 01:51

clio rs olabilir

1.4 rulezzSmile

1.4 TSi o zaman xDDDD 170 lik tercihimdir :D:D:D geçen gün test ettim golf GT yi dehşet...

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 02:27
bu konular tamamen duygusal gerek yok tartısmaya subaru derım type r derım yanı cebıne gore hangısı makulse karızma olarakda hangısını beyenıosan mantıklı olanı dusun karar ver.

Mesajı Yazan: SİNAN GTI
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 14:50

peki şöle bişe soruyum harun hangi 2.0 ı tercih edersin mesela ???

306 gtı fransızda  japonda klasman atmosferık olarak type r asırı besleme  evo 6 tommy almanda golf gtı yenı kasa ve golf 3 Smile

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 14:53
206 GTI XS den motor olarak daha güçlü..donanım olarak biraz daha donanımlı bi araç..Ben olsam başka model alırım..

Mesajı Yazan: SİNAN GTI
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2008 Saat 14:53
ama sole solıyım saxo hastasıyım ama kendım demıyom arkadasım saxo pert ettı 206 gtı aldı bın pişman  solıyım ...ve bır arkadasım 206 gtı 4.500ytllık motor modfoyesı yaptı anca 17 bg aldı modıfıyeyı kabul etmıyo gtı ların en kotusu 206 dır solıyım kımse kızmasın herkesın arabası kendıne ama gercek bu 2.0 oldunu hıssettırmıyo rc dersen orda durulur ama butcenı cebını dusun sana  kullanırken malıyetını dusun nolcak ne etcek ole akrar ver

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net