|
2004 307 cruise kontreol |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2012 Saat 22:20 |
fren müşürünün üzerine giren kablo kaç adet etrafında boşta duran bi soket varmı ve fren müşüründe kaç adet pin var bıunlar çok önemli ilk önce
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
havimoreno
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2010 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı havimoreno
|
İyi günler
Benim aracım 2004 1.4 hdi xr Kolu alalı 1 yıl oldu nereye gitsem beceremediler, nasıl yaptığınızı tarif edebilirmisiniz? |
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
aslında bu konu forumda uzun uzn yazıyor cruz control taktırmak isteyen arkadaşlar eger incelerseler bütün sorularına cevap bulurlar bence
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cruise control kumanda kolu icin yer her aracta oluyor cunku com2000 denilen unitenin versiyonlari yok. Yani cruise controllu com 2000, ya da silecek kolu olmayan com 2000 yok. Buradaki tek sikinti fren musurunde oluyor. Sizin aracinizda bu problem yok ama cruise controlu calismayan araclarin genelinde fren musuru ya 4 kablolu ancak 2 si dolu ya da 2 kablolu tek fren musuru var. Düzenleyen koliva - 24 Mayıs 2012 Saat 13:55 |
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acaba dıreksıyon alt tarafında gırısı olan her 307 oluyor dıye bır genelleme yapılabılır mı kı.Atıyorum yerı var tak actır calıstır veya yerı var taktın actın calısmadı olabılır mı kı :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fren musuru 4 kablolu ise olmamasi icin herhangi bir neden yok. BSI ve ECU'dan aktiflestirme yapildi mi? Birde yeni uyelerimiz icin bir tanitim formumuz var. Doldurabilirseniz sevinirim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Düzenleyen koliva - 24 Mayıs 2012 Saat 10:17 |
|
101_101
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar merhaba,
2004 1.4 hdi aracıma dün cruise control kol aldım montajını yaptılar fakat çalıştıramadılar pp2000 cihazdan hız sabitleme B seçildi fakat aktif olmadı 4.5 viteste 70-100 km yaptık ama çalışmadı fren musurum 4 kablolu ve debriyaj üzerinde sensör var :(yardımcı olursanız sevinirim |
|
makaracı
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok benimkinde göstergede çıkmıyor. Çıkması için versiyon güncellemesi yapmam gerekiyormuş.Ama çok gerek yok şu an benim için uzun yolda hızı sabitlesin yeter.
|
|
AMHET EFE
|
|
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
sanada hayırlı olsun bol sabitlemeler diliyorum ayrıca
|
|
|
|
istanbullu_3886
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
ben yaklasık 1 senedir ugraşıdan sonra çalıştırdım çok güzel bişe ekranda sabitledigin hızı görebiliyomusun sen
|
|
|
|
makaracı
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kolu tanıttırabildim en sonunda ama servise değil. İlk başta servis tanıtamadı senin arabaya olmaz bu kol dediler. Sitemizdeki HASAN arkadaşımızı aradım çok yardımcı oldu. Gİttim bir özel pejo servisine onlarda olmaz dedi. Ben sadece pp2000 olup olmadığını sordum . var dediler. siz araca bağlayın gerisini HASAN arkadaşım size telefonla tarif edecek dedim bana bakıp güldüler. HASAN telefonla talimatları verince sistem yerine oturdu. Ustaya borcumuz ne diye sorunca . Abi bizim sana borcumuz var dedier. Anlıyacağınız sizler bu işi servisten daha iyi yapıyorsunuz. Zonguldak EREĞLİ tarafından kolu taktıracak arkadaşlara yardımcı olabilirim. Hepinize saygılar. HASAN arkadaşım sanada çooook teşekkürler.
|
|
AMHET EFE
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gitmenize gerek yok. Siz soyledigim yerin bir fotografini cekin gonderin ben size soyleyeyim ustanin olur ya da olmaz diyecegini. Hos olmaz diye birsey yok hepsine olur, bunu forumda kanitladik. Ustanin olmaz dedigi ugrasamam bilgim yok demesidir. |
|
makaracı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
AMHET EFE
|
|
winterstorm
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı winterstorm
|
panelde cruise ile ilgili birşey görünmüyor.
planet dan tanıtırken rev B yi seçeceksiniz. 4 veya 5. viteste 70 le giderken deneyeceksiniz çalışıp çalışmadığını. |
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Hoşgeldiniz...
Ben Düzce liyim. Sakaryada çok iyi bir usta tavsiye edebilirim isterseniz özel mesaj atarım.
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
makaracı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim. en kısa zamanda fotoları eklemeye çalışacağım.
|
|
AMHET EFE
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hosgeldiniz,
Yeni uye olan arkadaslarimizin su basliga bir ugramalari gerekiyor. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Forumumuzda bu konu hakkinda A'dan Z'ye kadar bilgi var. Fren sensorune hic baktiniz mi? Fren pedalinin uzerindeki plastik kismi cekerek cikartin ve o kismin bir fotografini cekip buraya koyun. Ya da fren sensorunun nasil birsey oldugu yazin. Ornegin, tek sensor 4 kablolu ya da 2 kablolu gibi. |
|
makaracı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. 2 ay önce aldığım aracıma cruise kontrol taktırmak için kolu aldım kolun montajını kendim yaptım sevise gittim kolu tanıtamadı. aracım 2004 307xt düzce veya izmit taraflarında bu işi yapabilecek tanıdığınız ustalar varmı. yardımcı olursanız sevinirim. herkese saygılar.
|
|
AMHET EFE
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |