![]() |
|
otomatik 206 arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frob ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2012 Saat 12:30 |
Merhaba, 2003 model otomatik 206 ım var.Son zamanlarda D ye veya R ye almama rağmen arac gitmiyordu.Daha sonra bir şekilde sorunu çözüp hareket ettirdim arabayı.
Dün motordan gelen takur tukur sesler yüzünden servise gittim.Servisteki usta o seslerin motordan değil şanzumandan geldiğini söyledi.Selenoidte falan bir sorun görünmüyor dedi.Bunun üzerine bir otomatik ustasına götürdük arabayı.Usta arabayla dolaşmaya çıktı.O seslerin Volandan gelebileceğini söyledi.Eğer volan ise işi ucuz yolla çözebilirmişiz.Ama %10 ihtimal.Büyük ihtimalle şanzumanı dağıtacağız dedi.Bunun üzerine fiyatını sordum. Minimum 2500, maksimum 3500 tl diye cevapladı.Tabi insan ister istemez bir şok yaşıyor.Fiyat çok fazla geldi bana. Şimdi sizlerden yardım almak istiyorum. 1)İzmir 'de bildiğiniz güvendiğiniz bir otomatik şanzuman ustası var mı? 2)Çıkma şanzumanlardan bahsediliyor.Bunlar ne kadar randımanlı olur?İzmirde bulabileceğim yer var mı?Fiyat olarak ne kadara patlar bana? Sorularımın hepsini cevaplarsanız sevinirim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |