![]() |
|
206 orjinal yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 10:36 |
konu tarihi çok eski buradan bir sonuç bulabileceğinizi sanmıyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
pegasuss_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pegasuss_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar orjinal yayi hala elinde olan varmi orjinal yay lazim pejo 206
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ürünün resimlerini koysan belki satışın hızlanır.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
sagolun sizede hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
pug206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Hayırlı satışlar olsun bende de
2 takım orjinal yay var..yani 4 tane aracı bayiden aldım direk sanayiye gittim spor yay taktırdım... yeni araç aldım dün onuda alır almaz sanayiye götürdüm spor yay taktırdım... isteyen olursa uygun rakama veririm çünkü işime yaramıyo..hee çok isteyen olursa ücretsizde verebilirim birilerinin işi görülsün... elimde yeteri kadar orjinal 206 parçaları mevcut. orjinal 206 tampon altına takılan ince lip.. 206 hava filtresi kutusu 206 için laguna lip... özelden yazmanız yeterlidir..
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
konuyu güncelleyim yaylar duruyo arkadaslar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
evet ustam duruyor sorunsuzdur aracıma yay almıstım sonra arabayı sattım orjinal yaylar da bana kaldı arayın goruselim 530 924 36 26
|
|
![]() |
|
cagrialtinisik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagrialtinisik
furkan111 kardeşim bende <rıyorum elinde hala varsa ve sağlamsa görüşelim
Düzenleyen cagrialtinisik - 02 Mayıs 2012 Saat 22:15 |
|
ı love peugeot 206
|
|
![]() |
|
KMLUYNK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mustafa Bey slmlar, 206 gti aracımdan söktügüm orjinal fabrikasyon yay takımı war elimdi , herhangi bir işlem görmemiş temizdir . bakırköydeyim 120 tl ye verebilirm . 05325065366
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
damping yaptım 75 e verecegim lazım olan alsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
arkadaslar yok pahasına verecegim gaye arkadasların işi gorulsun ? fiyatta anlasırız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
ben yalovadayım.yaylarda kesinlikle hiç bir sorun yoktur.spor yay taktıgım icin cıkarttım.telefonum 530 924 36 26
|
|
![]() |
|
mustimusti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: Çengelköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustimusti
Merhabalar, ismim Mustafa. Çengelköydeyim. Bana da 206 1.4 hdi hatcback için orjinal yay lazım. İstanbulun neresindesin arkadaşım. Nasıl iletişim kurabiliriz. Yaylar temiz mi, kırığı çatlağı var mı ? Saygılar.
|
|
Mustafa KORKMAZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
saolun arkadaslar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar..
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
hayırlı satışlar
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
elimde 206 orjinal yay mevcuttur.100 TL hiç bir sorunu yoktur. spor yay aldıgım icin satılıktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |