![]() |
|
arac haraket edince kapılar otomatik kapanıyor mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 Saat 09:18 |
|
Değerli eşyanız olduğunda aracınız çalmak isteyenlere size zarar vermek isteyenlere karşısı dışarıdan araç içine ulaşımı kesiyor. Kaza sırasında otomatik açılıyor kapılar.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yanılmıyorsam 10km hızın üzerinde çıkınca kilitliyor. Arabayı ilk aldığımızda vardı iptal edene kadar canım çıktı meğersem basılı tutunca iptal oluyormuş.
Araca kolçak takınca kapı açma düğmesinin üstü kapandı (206+ larda el freninin yanında) arabaya biri binmek isteyince ya ben de kapıyı açıyordum ya da kolçağı kaldırıp düğmeye basıyordum. İptal oldu rahatladım. Bu özelliğin amacını anlamış değilim. |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Ade hayırlı olsun =)
|
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konuyu görünce merak ettim çalıştırdım arabayı kapılar kapalı kilitli deilken 5saniye basılı tuttum konsoldaki kilit dügmesine active falan bişeyler yazdı araba hareket edince kitlendi kapılar bu arada araba 2004model 1.4hdı xr
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
pp 2000 e aracı sokmak kaça mal olur acaba?
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
bildiğim kadarıyla bagaj, her halukarda 10 kmh üstünde otomatik kilitleniyor..
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
mertonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2013 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
Hocam 206 1.4 feline da 4-5 metre gidince otomatik kilitleniyor.
|
||
Önce emniyet sonra hareket.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
ben de de otomatik kilitlenmiyordu biraz önce denedim oldu ilk 5 metre de kilitliyor
yapma şeklim: aracı ilk çalıştırdığında konsoldaki merkezi kilitleme düğmesine 5 saniye basılı tutuyorsun ben bir ses duymadım fakat yol bilgisayarı ekranında bir yazı çıktı door active gibi birşey hareket ettikten 5 metre sonra da bagaj dahil kilitledi |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
2006 model 307 var bende. konuyu okuduktan sonra gidip denedim, şimdi kapılar otomatik olarak kilitleniyor.
Arabayı çalıştırın ve duru vaziyette kitil düğmesine basılı tutun. ekranda kapı kilitleme aktif yazısını gördüğünüzde bırakın. Kapılar otomatik olarak kilitlenecektir.
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
|
uzun bir süre basılı tuttuğunuzda ekranda bir uyarı yazısıyla beraber aktif hale geliyor aynı teknikle de kapatabiliyorsunuz. fakat 2006 sonrasında o özellik var diyede kalmış üstün zekamda =)
|
||
![]() |
||
BatuhanÖzhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BatuhanÖzhan
|
Bizdede 2006 model 407 premium executive 2.0 hdi var aracı ilk aldığımızda otomatik kilitleniyordu fakat bir süre sonra kitlemedi değişik sorunlardan ötürü bsi değiştirdik tekrar kitlenmeye başladı fakat son 10 aydır kilitlemiyor acaba bende uzun süre bassam düzelirmi ?
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
aslında çok basit bir düzenekle tek tuş kilitleme sistemi olan her araca uygulanabilecek bir sistem, sadece aracın harekete geçtiğini bir sensörden alıp bir transistör bir röleyle butona basmak olay, fırsat bulabilsem tonla proje birikti aslında
![]() |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
|
pp2000 lexia diagbox ile pejo 207 2007 model trendy aracın cd changer cıkısını nasıl aktif edebiliriz ayrıyetten cruse control u da aktif edebiliyormusuz galiba benim için birinci öncelik cd changer cıkısının aktif olması 2. önceliğimde hız sabitleyici 2 sinede cok ihtiyacım var.
|
||
![]() |
||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
PP2000= Peugeot Planet 2000. Yetkili servislerin aracin beynine baglanip varsa hatalari vs. okuduklari cihaz+yazilimin adi. |
||
![]() |
||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
|
pp 2000 dediğiniz nedir?
|
||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
selam benim araçta 2005 olmuyodu pp 2000 den o özelligi açtırdım ve oldu ama şu anda kullanmıyorum
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar aranızdayım sizin başsetdiğiniz bu özellik her araçta yok bunun olup olmadığını anlamak için kitleme butonunua basılı tutun bir ses duyacaksınız 30 saniye içinde cınlama sesi gelirse demekki bu özellik var ve aktif hale gelmiş demektir umarım vardır yoksa bile yetkili servislere başvurunn bsi beyninin içinde aktif hale getirebilirler belki...
|
||
![]() |
||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
|
bugün tekrar denedim ama yine olmadı:( kontak yarım denedim yine olmadı.arac hareket edince denedim yine olmadı.5 saniye değil 15 sn bekledim yine olmadı :( yukardaki arkadasın biri yolbilgisayarındaki ayarlara giriyorum diyor!hangi ayarlar?anlamadım!!
|
||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
||
![]() |
||
kiracoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2012 Konum: Kocaeli-İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kiracoglu
|
Özür dilerim bu arada aracım 2006 307.. yanlış yazmışım.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |