SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

206 bobin arızası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 206 bobin arızası
    Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 19:28
Servise gitmenize gerek yok. Hatta aslinda kendiniz bile yapabilirsiniz ama eger tecrubeniz yoksa bir ozel servise giderek bu parcalari taktirabilirsiniz.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
cey cey Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cey cey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 17:31
aracınız 2001 model garanti kapsamında degildir dimi boşuna serviste niye o kadar para veresınızki
Yukarı Dön
güney3510. Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı güney3510. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 15:44
Herkese merhaba,
Öncelikle sorunumu anlatayım; 2001 1,6 110 beygir 206 kullanıyorum (135.000km-lpg), aracım bir süredir -lpg'de daha fazla oluyo- rölantide titreyerek çalışıyor ve hızlanmak için gaza biraz fazla yüklenince çok silkeliyor. Bugün servise gittim bilgisayarda bobinden kaynaklı ateşleme arızası verdi. Sorum şu; Şahin Peugeot'dan orjinal bobin ve bujileri alıcam bunu illa serviste taktırmak şart mı? bobin ve bujileri başka bir serviste taktırsak problem olur mu sizce? servis 400 lira istiyo ve benim getirdiğim parçaları kabul etmiyo, ben parçaları 230tl'ye buldum servise gitmeye gerek var mı sizce?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.