![]() |
|
Klima Paneli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 Saat 11:33 |
degişmez manuelde tel yardımı ıle vanalar kontrol edılıyor dijitalde ise elktronık vanalar var olsa bile baya masraf cıkar benım dusuncem boyle
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmıyorum olacağını ek parçalar gerekir pek bilgim yok ama sonuçta derece ölçerler filan yerleştirilmesi ek parçalar temin edilmesi gerekir mantıken çünkü çalışlma prensipleri çok farklı
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum ama, çok merak ediyorum soriim. Manual klima paneli, Digital klima paneli ile değişirmi. Değişirse bunu bende montaj yapabilirmiyim. Cevaplar için şimdiden Teşekkürler.... |
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |