![]() |
|
fikirlerinizi alabilirmiyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 13:10 |
hemşerim küçük araba ne alırsın bilemedim yalnız şunu deyim ne alırsan al aklın ava gittiğin arabanda kalacak.sezon açıldı mı sıkılır ararsın eski arabanı.cj5 tam bizim ora arabası 1-2 kere kullanma fırsatım oldu hala tadı damağımda:)
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.20 Cİ ALABLRSIN M PAKET M TEKNIK
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
gti'ı babama versem almaz,ben bilsem yakıtına canım dayanmaz :D bugün sanayide lacivert bi tane gördüm..içim gitti 206rc'ye.. proton babamında beğendiği,ancak benim şartlarıma uymayan bir araç,babamla yaptığım görüşmelerden sonra galiba honda crv de yoğunlaşıcaz. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
proton savvlara bi bak derim piyasası pek yok ama 2009 larını filan 16 ya alabilirsin.su an lpgde dunyanın en az yakan arabası buymus...benzinde bile cok az yakıyor.bi arastır istersen
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
106 GTİ,206 GTİ, 306 GTİ YADA SAXO al bence
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
16bin tl ye kadar temiz ve donanımlı ( en azından bir xt) 307 bulabilirmiyim?km takıntım var bir kez ağzım yandı :) |
|
|
![]() |
|
kardeş hayırlı satışlar aracın gerçekten temiz duruyo.ancak yeniden pickup almayı düşünmüyorum zaten aracı satmaktaki amacım ya jip ya binek almak.binek alırsak ilerde yanına cj5 yada defender toplamayı düşünüyorum.ama pickuplarda ısuzunun methini duydum umarım en yakın zamanda hayırlısıyla satarsın. |
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
2002 pug 307 düşünebilirsin hem donanımlı hem bütçeni zorlamaz
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-isuzu-100-garantili-4x4-hem-hesapli-hemde-masrafsiz-76231804/detay
düşünürsen görüşelim kardeşim..
|
|
![]() |
|
selamlar PT.
baba oğul avcıyız.kayık karavan köpek vs baya bi donanım var,ve karavanı çekebilmek için nissan pick-up yatırıyoruz garajda.ve ben öğrenci olduğumdan dizel 206 kullanıyorum mevzu şu ki,yüksek vergisi,yıllık muayene zorunluluğu,yüksek motor hacminden dolayı yakıt fazlalığı ve uzun yolda konfor eksikliğinden dolayı av faaliyetlerine ara verip nissanı satıp ufak bir araç daha almayı düşünüyorum.dizel 206yı babama bırakıp (ayrı şehirlerdeyiz) yeni aldırdığım 2. el arabayı kendim alabilirim bu noktada tavsiyelerinizi istiyorum.babamın kullanacağı (az kullanır o garajda yatar arabası) sedan her hangi temiz bi araç alıp babama mı bırakmalıyım?yoksa 206yı babama bırakıp kendime başka bir araçmı alayım??yalan değil gönlüm tek kapı arabadab yana ve aklımda ek kasa civic var.kapıda iki tane 206 olmasını istemiyorum ki farklı olsun istediğimde babamla değiştirebileyim.tabi tek kapı dizel 206da olabilir. bu işi yaparken bütçem 15-16 bin tl civarında olacak.ve bir öğrenci olarak ayda 1000km'den fazla yol yaptığımı yakıt sarfiyatı açısından değerlendirmenizi rica ediyorum.206 şu an 180krş civarında yakıyor.1.4 lpg ne yakar? hangi araçları önerirsiniz? yine çok uzun yazdım ![]() saygılar.rıdvan. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |