![]() |
|
406 lpg kiti seçimi yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 08:41 |
ilginize teşekkür ederim... zavoliyi sildim kafamdan brc kullanan arkadşlarım yorumlarınızı bekliyorum.. diğer lpg markalarını kullanan arkadaşlardanda yardım bekliyorum
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
selenge ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavoli var bende lanet ettim,tüpçüye varıyorum abi şu kiti değiştir diyorum iyi bişey tak gözünü sevim diyorum,adam diyoki dalgamı geçiyosun abi,bu en iyilerinden birisi diyor..hergün aynı gidip geldiğim yolda hergün mü farklı yakıt yakar bi dikiş tutmadı,her hafta ayar yaptırmaya git bi hafta km de 50 kuruş yakar bi hafta 23 krş yakar,bi hafta 40 krş yakar bi hafta 18 krş yakar enjektörleri değiştir bi hafta gösterge bozulsun. 1.5 senedir araba bende zavoli tüpün bi hafta sorunsuz bindiğimi hatırlamıyorum. şansadır belki bilmiyorum bunlar benim arabada gördüüm sorunlar.
|
|
Peugeot 406 Coupe
|
|
![]() |
|
perktas61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: ticaret Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı perktas61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bende 1998 406 sw var.bu araçlara tüp uyum sağlamıyo özellikle atiker aracım tüpte 60krş benzinde 45 krş yakıyo varmı bole bişe.trabzonluyum ve burada cok iyi nam salmıs ustalarımız var.adamların tek ağızdan soylediği sey abi tüpü cıkar at benzinde kullan veya brc bi nebze uyum sağlıyo ama garantisi yokmus onunda.ben vaz gectim artık benzinde kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
tüp kullanmam ama zavoli veya brc herzaman tavsiye yanlız tüp taktırınca ayarlamalarını kesinlikle iyi yaptırın ve aracınızı işinde uzman kişilere götürün
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
406 cı arkadşlar bekliyorum yardımlarınızı
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
selam arkadaşlar 2000 model 2000 motor 406 st alıcam d9 motor araca lpg taktırıcam özellikle 406 kullanan arkadaşlardan marka konusunda ve görüşlerini, ankaradaki arkadaşlardanda firma konusunda yardım bekliyorum herkese teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |